Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért néznek folyton az emberek?

Miért néznek folyton az emberek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 18:49
1 2
 11/14 he84 ***** válasza:
A legtöbb ember ránéz időnként más emberekre, ez természetes és nehéz ezt akarattal kontrollálni. Nem kell rosszra gondolni csak mert többen rád néznek. Bár hogyha mondjuk nagyon feltűnően és hosszú percekig néz valaki, az érthető hogy idegesítő. De a te esetedben nem hinném, hogy erről lenne szó, hanem csakis általánosságban pár perces kicsi rád pillantásokról. Viseld el és ne fújd fel, általában nincs mögötte semmi rossz.
2022. aug. 19. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem vegyél fel valamilyen jelmezt, hogy akkor már legyen értelme az egésznek! :)
2022. aug. 19. 22:32
 13/14 A kérdező kommentje:

10

De mintha ki tudnám olvasni a tekintetükből a lenézést. Pedig nem is ismernek és már eldöntötték mennyit érek.

Az élet brutális és kegyetlen.

2022. aug. 19. 23:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Én meg azt látom, hogy engem soha senki se néz 😆
2022. aug. 20. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!