Hol vannak azok az emberek, akik nem a harsány, folyton poénkodó, pörgő embereket szeretik, hanem a csendesebbeket, komolyabbakat?
Tulajdonképpen tudom a választ.
Ők is elbújnak, kerülik az embereket, így nem futunk össze soha egymással.
Tudom, hogy mi nem vágyunk annyira nagy társaságra, de azért egy-egy emberrek szívesen barátkoznánk.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ugyanott, ahol ők, csak a háttérben.
És igen, nekünk is kell a társaság, csak nem a nagy tömeg, a hangos összejövetelek, hanem csak pár ember, akik között mi is fel tudunk oldódni.
Itt vagyok pl. én alapvetően különc, csendes, melankolikus ember vagyok.
Családi cégnél dolgozom, elmegyek biciklizni, fotózni.
Amíg működőképes volt a hotdog, chat,hu. , ott ismerkedtem, mert meg tudtam mutatni magam, most már csak insta, néha gyk.
A sok csalódás miatt már nem erőltetem nagyon a barátkozást.
igen, jó lenne néha elutazni vkivel, vagy kihalt épületeket fotózni, kimenni beszélgetni, de tényleg annyira elegem van már az emberekből, h hihetetlen.
Utolsó:
De, nekem csakis a csendesebbek szimpatikusak. Nagyon jól el tudok beszélgetni velük. Melletük én eléggé jól működöm, nem vagyok néma.
A pörgősök mellett viszont unatkozom, és nem tudok mit kezdeni velük, mert idegesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!