Lányok, ti barátkoznátok egy meleg fiúval?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 12:08
1/9 anonim válasza:
Nem kizáró ok hogy meleg vagy hogy fiú ha ez a kérdés :D
2/9 anonim válasza:
Azért nem barátkoznék csak, mert hogy meleg. Ha ezen kívül van bármi, ami összeköt minket, akkor persze. Engem nem érdekel senkinek a szexuális orientációja.
3/9 anonim válasza:
Nem. És mellőzzük már ezeket a tucatkérdéseket hogy így meleg, úgy meleg, így l*szbikus meg úgy. Ráadásul a te kérdésed alatt ugyanazt a kérdést látom. Az egész kapcsolódó kérdések lista ugyanaz a kérdés.
4/9 anonim válasza:
Igen! Hiszen a meleg fiúk az Univerzum ajándékai. <3
6/9 anonim válasza:
Igen! Szerintem nemcsak abból áll valaki, hogy "meleg" "hetero" vagy akármi. Ha van közös érdeklődés, jó fej stb.. miért ne? Ugyanolyan ember, mint én vagy bárki más.
7/9 anonim válasza:
Ennek miért kellene kizáró oknak lennie? Olyan mintha azt mondanám, hogy barna hajú fiúkkal szóba se állok. Nonsense.
8/9 anonim válasza:
Nem unod meg, hogy ezt a kerdest feltedd? Baratkozz anyaddal, ha ennyire lany baratot akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!