Lenne értelme kockáztatnom a barátságunkat, ha a lány folyamatosan arra utal, hogy vonzódik hozzám mint férfihoz, közben viszont napi szinten elmondja milyen hálás a barátságomért?
Rövid lényeg, hogy évek óta legjobb barátok vagyunk, a flört folyamatosan meg volt köztünk és baromi erős kémiát kellett legyűrnünk ahhoz, hogy ez a barátság tényleg csak barátság maradjon. Így sosem történt semmi egy szimpla ölelésen vagy puszin kívül. Az utóbbi időben ezek a szimpla ölelések sokkal inkább hosszas összebújásokká alakultak, újabban kézen fogva sétálunk, néha azon kapom magunkat hogy tök csöndben csak vizslatjuk egymást pl egy vacsora mellett vagy hasonló. Közben pedig utalgat rá, hogy nehezen tud ellenállni a vágyainak velem szemben.
Nem olyan régen megkérdeztem mi lenne az álom randija... Mire a válasz úgy kezdődött, hogy én elvinném xy helyre. Majd kb rögtön az utána következő napon megkérdezte, hogy milyen nevet adnék a gyerekeimnek majd a jövőben, majd azzal játszadozott, hogyan hangzanának ezek az ő álom neveivel és a vezetékneveinkel együtt.
Természetesen ebből mire következtet az ember...nyílt kapuk vannak és lehet próbálkozni. VISZONT! Folyamatosan, utalgat arra a tényre, hogy ami köztünk van az barátság. (Ez nem úgy értendő, hogy random bevágja, hogy csak barátok vagyunk, hanem ilyen apró kis mondatokkal, mint például ,,Annyira hálás vagyok azért, hogy van egy ilyen barátom mint te"). Emellett pedig hangoztatja, hogy a legutóbbi szakítása miatt még mindig mennyire félne új kapcsolatba belelépni és fél attól is, hogy nem találja meg az igazit vagy elhagyják, összetörik újra, ezért inkább nem is próbálkozik. És ez elképesztően elbizonytalanít. Ha ez nem lenne valószínűleg már régen léptem volna, de sokkal fontosabb nekem annál, mint hogy amiatt veszítsem el, mert többet akartam vagy reméltem tőle.
A közös barátaink véleménye csak még jobban összezavart, mert van aki úgy gondolja , ezek tök egyértelmű jelek arra, hogy szeretné ha lépnék, mások szerint viszont ez inkább csak arra utal, hogy vonzónak talál, de sosem tudna igazán úgy nézni rám, mint egy potenciális partnerre ezért hangsúlyozza a barátság tényét.
Természetesen én sem vagyok bolond és veszem a jeleket (amiknek most sajnos itt csak egy részét tudom megosztani), viszont aki már volt ilyen helyzetben, az tudhatja milyen fontos a megerősítés, mikor az egyik legfontosabb emberről van szó az életében.
#9 Előfordulhat, hogy igazad van, bár azt azért erősen elutasítanám, hogy a flörtöléssel megaláztam volna őt... Sosem léptem túl olyan határokat, amik ezt hozták létre volna magukkal.
És természetesen nem szeretném megvárni míg beleun, de ez most nekem is valami nagyon új dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!