Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Összevesztem egy barátnőmmel...

Összevesztem egy barátnőmmel és úgy döntöttünk végleg szétválnak útjaink. De mit tegyek ha már vettem neki szülinap ajándékot?

Figyelt kérdés
Elég drámásan lett vége..nem tagadom elhangzott pár sértés(az én és az ő részéről is). Kijött a feszültségünk. Úgy látszik soha többé nem akar nagyon beszélni velem(én se vele) de vettem neki szülinapi ajándékot plusz egy osztályban vagyunk...mit tegyek?

2022. aug. 18. 14:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Semmiképpen nem adom neki oda ezek után. Inkább felhasználom. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2022. aug. 18. 15:39
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Helyes neki odaadni semmiképpen nem helyes, ha szétváltatok.

Rengetegen írtátok az elállási jogot, de akkor megjegyzem, hogy az a bizonyos 14 napos elállási jog csak az interneten rendelt termékekre kötelező, amúgy meg valamennyi vagy van, vagy nincs, leginkább a forgalmazó "jófejségétől" és piaci érdekétől függően.

Szóval ez a tanács ennyiszer ismételve főleg úgy, hogy nem is tudjuk, hogy milyen termékről van szó, nagyon megtévesztő, és helytelen.

Nyilván neten rendelt pizzát 13. napon szintén nem lehet visszavitetni elállási jog címén. :)

2022. aug. 18. 16:15
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

#12:

Nyilván nem egy szaros pizzát vett a barinőjének...😏

2022. aug. 18. 16:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:32

Még szerencse, hogy olyan jól megy a szövegértés neked. :D

2022. aug. 18. 16:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én így nem adnám neki az ajándékot. Megtartanám, vagy valaki másnsk adnám.
2022. aug. 18. 17:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés: írd össze, hogy mi az, ami mellette szól, mi ellene, és mérlegelj, hogy mi lenne a jó: megszakítani vele a kapcsolatot, vagy egy próbát megér alapon beszélni vele, rendezni a kapcsolatot.
2022. aug. 18. 17:57
 17/21 A kérdező kommentje:
16, Azért akartam volna odaadni mert azért ez mégiscsak a születésnapja és lehet később megbánnám hogy nem adom oda.
2022. aug. 18. 18:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Te mit szeretnél? Kibékülni, vagy hagyni a fenébe?

Azért nem ártana, ha legalább te tisztában lennél a szándékoddal.

Ha tisztában vagy vele, akkor meg legyél következetes!

Se neki, se magadnak nem teszel azzal jót, hogy szakítani akarsz vele, de mindenféle gesztusokat teszel, ami békülésre stb. utal. Ezzel inkább csak megnehezíted a továbblépést neki is, és talán magadnak is.

Ha nem akarsz tőle semmit, akkor legyél már rá tekintettel azzal, hogy nem zavarod össze, na meg nem rontod el a szülinapját azzal, hogy feltéped a sebet csak mert éppen van egy "neki szóló ajándékod". Szerinted ez miről szólna valójában? Nincs ebben valami ego - már ha egy kicsit próbálod megérteni az indítékaidat, ami emellett szólna.

Egy friss szakítás után, de amúgy is, főleg ha veszekedéssel történt, stb. a legkevésbé se kívánnék ajándékot az exemtől. Konkrétan ha lehet kerülném, amennyire csak lehet. Ha a képembe vigyorogna, hogy ajándééék, lehet, hogy rendesen felhúzna. (Még akkor is, ha nem vigyorogna a képembe) Lehet, hogy lenne egy-két keresetlen szavam és még egy meccs közöttünk.

Te mit gondolsz?

2022. aug. 18. 21:06
 19/21 A kérdező kommentje:
Eleve az egész kb az én hibám volt és ez az egész azért történt mert szeretnék kicsit egyedül lenni. Plusz mert minden beszélgetésünk veszekedéssel végződött. Tényleg teljesen mások vagyunk de mégis úgy érzem én voltam végig önző bunkó és folyton csak idegesítettem. Nem mondom hogy ő nem hibázott de szerintem én többet. Semmit nem akarok már tőle mert kiderült hogy nem megy de szeretnék legalább egyszer normálisan viselkedni vele. Attól még hogy nem ugyanolyan mint én nem kellett volna ráerőltetnem az én véleményem. Azután az elég gyerekes csúnya elköszönés után még egyszer írtam neki egy elég hosszú levelet amiben megfogalmaztam mit gondolok és bocsánatot kértem mert sokszor megbántottam és mindig azt mondta én mindig azt hiszem tökéletes vagyok. Én inkább úgy érzem csak szerettem volna magamnak bebeszélni hogy valakinék jobb vagyok és úgy is szeret. De mindegy. Csak szeretnék vele végre normálisan viselkedni. Mivel az egész ismerettségünkben azt adtam hogy egy önző fasz vagyok akit nem érdekel semmi.
2022. aug. 19. 08:41
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha normálisan akarsz vele viselkedni ebben a helyzetben, akkor hagyjad békén, ne zargasd ajándékkal vagy bármivel.

ENGEDD EL!

Ha találkoztok, köszönj, mint bárki másnak, ha kérdez, akkor válaszolj normálisan, de ennyi. Ne keresd a társaságát, ne keress ürügyet, hogy vele legyél, adj neki bármit is, csak azért, mert lelkifurdalásod van. Azt dolgozd fel magad, ne terheld még azzal is őt!

Ennyire egoista nem lehetsz!

2022. aug. 19. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!