Hogyan kéne viselkednem?
Figyelt kérdés
Most megyek gimibe nem nagyon sikerult eddig baratokat szereznem (mar talalkoztam veluk) es nem nagyon talalnak szimpinek pedig nem mondtam semmi rosszat :/ hogy kene viselkednem hogy kedveljenek es legyenek barataim??? Nem akarom hogy az egesz fiatalsagom baratok nélkül töltsem altalanosban ugyanez volt nem tudtam beilleszkedni. Alapvetoen visszahuzodobb vagyok de ha kozelebb kerulok emberekhez akkor nagyon energikus vagyok velük mindig és sokat beszélek lehet az a baj, hogy nem tudok könnyen megnyílni?? Nemtudom mit kéne tennem nagyon szeretnék jó barátokat szerezni:(2022. aug. 16. 22:10
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nem kell aggódnod a barátok keresése miatt még. Én most leszek 2. éves a gimibe. Az a tapasztalatom hogy kell ennek adni pár hetet. Miután nagyjából össze szoktatok,kialakulnak a baráti társaságok (netán klikkek). Viszont arra is kelk figyelni hogy megmaradjon az osztályközösség,de ez nyilván nem rajtad fog éppen múlni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm<3
2022. aug. 16. 22:27
4/4 anonim válasza:
Lehet, csak nekem ment ilyen könnyen, de én egyszerűen becsatlakoztam beszélgetésekbe, vagy ha láttam, hogy más éppen megy ebédelni, akkor mentem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!