Hogyan kezelitek az olyan embereket akik nagyképűen, flegman viselkednek veletek?
Figyelt kérdés
A férjem húga a kezdetektől fogva utál... szerintem ő sem tudja hogy miért. Nagyon idegesít már hogy évek óta ha osszefutunk anyosomeknal pofakat vág rám és azt az érzést akarja kelteni bennem hogy kb takarodjak onnan és nem szivesen lát ott. De ha az anyjának bármi baja van, akkor en vagyok az első számú akinek ugrania kell és segíteni neki. Most született egy éve babajuk es még a gyereket is mintha el akarna szigetelni tőlem. Megbeszelni nem lehet vele kb semmit, mert olyan puffancs hogy mindent tamadasnak vesz és csak neki lehet mindig mindenben igaza.2020. dec. 21. 10:32
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Egy munkatársam egy jó megoldást alkalmaz velem szemben: volt, hogy normálisan igyekezett velem egy jó viszonyt kialakítani, kérdezett nem csak munka dolgot. Én befékeztem, sé flegmáztam vele. Adott aszt hiszem 3 lehetősége, mind eljátszottam, majd az utolsót azzal zárta normális hangnemben, hogy akkor ezt a beszélgetést itt fejezzük be. Azóta csak munka dologgal keres. Tehát ignorálás.
3/4 anonim válasza:
Ha valaki így állna hozzám, nem erőltetném magamat rá.
4/4 A kérdező kommentje:
Én nem eroltetem... sose erőltettem de a kötelező köröket muszáj lefutni egymassal anyosek miatt...
2020. dec. 21. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!