A haverunk barátnője ki akarja fúrni az egyik baratunkat. Mit tegyünk?
Hát ez egy nagoyn fos helyzet, nyilván egyértelmű hogy a barátság lesz a hosszabb életű, mert ha nem ezen a bulin, ha nem ezen a lányok, akkor majd egy másikon válik elviselhetővé. Én azt mondanám, hogy támogassátok a barátnőtöket, és a buli után, amikor nyílt lapok és esetleg a srác is megkérdezi hogy hol volt a barátnőtök mondjátok el hogy 'Kriszti' nem hívta meg. Mert ezzel egyébként Kriszti gyakorlatilag kinyilvánította hogy nekimegy ennek a barátságnak, már nem nektek kell belekavarni...
Ne kényszerítsétek a lányt hogy eljöjjön megalázó lenne neki, esetleg beszélhettek Krisztivel...vagyishát ne öten egyszerre hanem valamelyikőtök négyszemközt hogy amúgy így nincs mire féltékenykednie meg dolgok...meg miért nem hívta meg, ha ez lehetséges...nyilván félti a kapcsolatát és semmi önbizalma, de ez így nem oké...
Szerintem rossz ötlet lenne, ha a barátnőtök a nem hívás ellenére is elmenne, jogos, hogy így nem akar.
Ne menjen !!
És Kriszti viselkedése is lehet jogos, hiszen nem akar konkurenciát meg egyébként sem szerencsés a fiú-lány közötti barátság felnőttebb korban.
Ha szeretitek a barátotokat, aki szereti és boldog Krisztijével, akkor nem kellene beleszólni, majd a srác rádöbben, ha a barinőtök nem lesz a bulin, akkor megkérdezitek nyíltan és szigorúan előtte (a srác előtt hangosan) Krisztikétől, hogy a lányt miért nem hívta meg és ott helyben le fog rendeződni a dolog, hagyjátok meg a döntést és a cselekvést a barátotoknak!
Ez a buli remek alkalom arra, hogy felszínre kerüljön az igazság és befejeződhessen végre a színjáték.
Vagy a barinő marad vagy a csaja megy.
Ezt a srácnak kell eldöntenie.
Két dudás (két nő) nem fér meg egy csárdában, akkor is, ha elvileg az egyik csak haver, de én sem örülnék annak, ha a párom más nővel haverkodna.
Másik megoldás: be kell pasiztatni a barinőt és akkor már nem lesz féltékeny rá a Krisztike.
Azt nem értem, miért nem beszéltek vele erről. Egy barátotokkal komolyan ezt csináljátok, egy új csaj, új arc miatt?
Én őszinte leszek, ha kell, elbaxnám a bulit, de már most leülnék vele beszélni négyszemközt, vagy több közt, hogy figyelj, szerettünk volna neked bulit szervezni szülinapodra, hogy mindenki ott legyen, de nem fog menni. Az a probléma, hogy a Kriszta nem jön ki jól az Andival és nem is akarta meghívni a szülinapodra. Mi ezért kollektíven úgy döntöttünk, hogy senki nem vesz részt rajta. Szeretnénk ha beszélnél erről a Krisztával, mert mi évek óta együtt vagyunk, nincs oka féltékenynek lenni. Te meg döntsd el, hogy mi, vagy a Kriszta.
Én olyan világban élek, ahol nincsenek egyedülálló női barátaink, hanem csakis párok vagy egyedülálló pasik, így nincs a feleségekben konkurencia-érzés, a férjek meg jól elvannak egymás közt a haverokkal! :D
De nyilván aki még csak tini, ott megy a kakaskodás és egy csaj sem fogja tűrni mosolyogva, hogy az állítólagos csak barátné-havernő a szülinapos nyakába ugorjon avagy ölébe. Ezt tudomásul kell venni.
Itt az a kérdés, hogy a barátnak melyik a fontosabb kapcsolat: a gyerekkori havernő, vagy a szerelme, akivel esetleg majd családot alapíthat.
7: ez a legnagyobb butaság lenne, ha ezt csinálná!
Szerintetek kinek hinne, elhinné pacsira?!
Ezért kell nyilvánosan leleplezni, nyilvánosan rákérdezni, akkor face to face lehet mindenkit szembesíteni és tények elé állítani s nem egymás háta mögött aknázni meg sunnyogni, zsarolni....
Igaz barát nem fogja választás elé állítani a barátját, hanem hagyja, hogy a barát maga döntsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!