Hogyan szivassuk meg a barátunkat?
Nekem nem lenne szivem hozzà az biztos.
Max poenosra amin ö is tud majd nevetni
Jo lenne kicsit ismerni a baratodat hozzà.
De pl volt egy haverom aki mindig kocsira gyüjtött de soha nem jött neki össze. Ö kapott tölem egy extra speci kocsiilatositot a nem létezö kocsijához :) es amikor nagynehezen megvette belerakta!:)es kiderült hogy olyan extra erös hogy ott fuldokoltunk benne egy darabig :D
A baràtomnak meg egyszer elmondtam azon agyaltam amugy neki karacsonyra hogy veszek vmi extra xsucstechnologiasat neki. Ö meg közölte hogy még jo hogy nem vettem mert pont a borotva dolgokat gyülöli ajandekba kapni.igy a kövi karacsonyra gondoltam csakazert is kap, de ugy, hogy papirbol összehajtogatok neki egyet több dobozba csomagolva hogy nagynak tünjön elsöre, es csak azutan kapja majd meg az igazi ajandekot :D
Most szoval igy idegennek nekem tortabol kigro valami lenne ami hirtelen beugrik
#1 nekem nagyon is lenne szívem megszivatni!!
Kedves kérdező szerintem vigyetek neki egy kis tojást és törjétek össze a fején! Vagy vigyetek neki ilyen gusztustalan ízekből össze válagatott cukrot ilyen yelly beanst.
#5:
Szóval te erre vered a nyálad, hogy megalázol valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!