Egy jóbarátom Fideszes, mit tegyek?
Kérdező, megértem, hogy iszonyodsz a fidesztől, ez jogos és érthető érzés.
De te nem vagy jó barát, az is lejött. Lehet, hogy a "barátod" fideszes és konteós (már értem, miért szavaz rájuk), de ha ő javasolta, hogy ezeket tegyétek félre és te nem vagy erre képes, akkor a hiba benned van, te vagy rugalmatlan és intoleráns.
Amennyiben nem tudsz rá barátként tekinteni a politikai nézetei miatt, akkor engedd el. Amúgy sem barátság ez, sosem volt az.
Mi érintett negatívan? Valószínűleg nem az ő egy darab szavazatán múlott a dolog.
Próbáljátok megemészteni,az nem barátság,ha ezt nézitek a másikban.
Amúgy kérdező: ha ő kérte,hogy hagyjátok a témát és legyetek csak úgy barátok politika nélkül,akkor mi is a problémád? Tehát ezek szerint te provokálod folyamatosan,feszegeted megállás nélkül a témát,neki meg az a 2 választása van,hogy vagy tűri,vagy megszakad a barátság? Ezt még te ezek után annak hívod?
Párttól függetlenül,sokkal jobban járna nélküled....Isten óvja attól,hogy bármi másban is el merjen térni a véleménye a tiedtől.
26
No, te tényleg beteg vagy és még így ítélsz meg embereket...pffff
Én meg mihazánkos vagyok. Akkor mivan? Szerintem ők a legjobb párt, akik változást hozhatnak. Aki elítéli őket, az nincs tisztában a programjukkal.
Sok barátom kiröhög, én meg rajtuk röhögök. De ettől nem tartjuk egymást sem többnek, sem kevesebbnek. Nőj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!