Egy jóbarátom Fideszes, mit tegyek?
Szerintem ülj autóba és gázold el, nem szabad életben hagynod, mert más a gondolkodása:DDDD
Ez vicc jelzem, mert biztosan komolyan vennéd, mint a pártodat...pf
9
Ha a fidesz szekta, akkor az ellenzék micsoda, nyugati bábfigurák, ahogyan te is akkor:DDDD
Az a bajod, hogy nem magyar vagy, hanem mérhetetlenül buta pártőrült ész nélkül és az is, aki képtelen véleményeket elfogadni vagy bizonyítékkal megcáfolni...
Én egy fideszessel nem hogy barátkozni nem tudnék, de ránézni sem. Aki ezeket ennyi bűntett, népnyúzás, hazugság, pusztítás és aljasság után is támogatni tudja, arra nem is tudok mit mondani anélkül hogy moderációt kapnék érte.
A fidesz (direkt kicsivel) nem csupán dilettáns, korrupt vagy hatalommániás. Ezek konkrétan a szó szoros értelmében elemi, ördögi gonosztevők. Embereik millióit nyomorították meg, tízezrek haláláért felelősek közvetve (kórházi állapotok, kilátástalanság miatti öngyilkosságok), most pedig éppen az ország teljes erődállományát készülnek kiirtani a klímaválság kellős közepén. Erre egyszerűen nincsenek szavak, maga a Sátán nem lehet ennyire gonosz, aljas, elvetemült. A történelem példátlan gaztetteit elkövető őrülteket támogatni olyan dolog ami automatikusan kizárna bármiféle kapcsolatot bárkivel.
Szerintem sem fenntartható hosszútávon egy olyan kapcsolat, ahol ilyen szintű világnézeti különbségek vannak. A barátokat épphogy a közös értékrend kovácsolja össze. Különben felszínes fos az egész, legalábbis szerintem.
Annyira nem lehet a "jó barátod", ha pusztán a politikai nézetei miatt kidobnád őt a kukába, de ha mást nem, akkor kellő távolságtartással maradjatok jóban. Idővel mindketten találtok magatokhoz való társaságot.
Olyan buták vagytok, hogy azt sem veszitek észre, hogy a fidesz-ellenzék 1 buliban bulizik és még egymásnak is ugraszt titeket:DDDD
Mindegy, melyikük hatalmon, tessék visszanézni a múltat, önmagáért beszél;)
Jöttök a kata hisztivel, ami lényege, hogy nem tudnak adót kijátszani továbbiakban és lesz nyugdíjuk...
Jöttök a rezsihisztivel, amit az ellenzék megszüntetett volna, akkor ennyi sem lenne.
Másrészt nem szűnt meg csak átalakult fogyasttásmérsékeltre..., ami előnyös a sok butának.
Jöttök a politikusok önfizetés emelésével, ami jogos panasz, de ugye az ellenzék is kapott lóvét, de az rendben, szót se róla:DDD
Nem egymás ellen kell lenni ökrök, hanem egymás mellett, de amíg ennyi eszetek sincs az öszetartásra, ez van és lesz...kapizse?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!