Belém szeretett?
ellenkező nemű jó barát, van nője.
én szingli.
elmélyült a barátságunk, tényleg nagyon jóban voltunk. hangsúlyozottan barátok, bár részemről elhangzott olyan, h. megszerettem mint embert. meg hogy fontos része lett az életemnek.
aztán egyik napról a másikra azt írta, hogy: ezt be kell fejeznünk, nem folytathatjuk tovább úgy, ahogy eddig.
nem szeretné megmagyarázni miért döntött így, mert nagyon bonyolult.
megérti, ha emiatt neheztelek majd rá.
azzal zárta, hogy mindez nem jelenti azt, hogy ne gondolna rám szeretettel, de ennek a gondolat szintjén kell maradnia.
és ennyi, azóta nem válaszol semmire, és ő ezt így tényleg lezárta.
ti ezt mire vélnétek?
"a fejébe senki nem lát bele, mikor rám gondol..."
"számomra az érzelmi megcsalás még durvább is, mint a szex, mert ez esetben vannak érzések"
Jézusom ez egyre cikibb amit művelsz :D
Mert az alacsony önismerete önbizalom hiányt és az önbecsülés alacsony mértékét okozza nála.
De ettől neki jobb lesz pár percig - örüljünk együtt, hogy egy embernek kicsit jobbá tettük az életkéjét, amire neki sokkal nagyobb szüksége van, mint nekünk egy zöldre :)
"érdemes tehát visszatérni arra amit ő írt és értelmezni: azért mert lezárja, gondolni fog rám szeretettel, de ennek a gondolat szintjén kell maradnia.
én ezt úgy értelmeztem, h. saját magára vonatkoztatja, tehát amit ő gondol rólam, annak a gondolat szintjén kell maradnia."
Minek tetted fel a kérdést? Mert látszólag csak azt vagy hajlandó "meghallani",hogy bizony,beléd zúgott. Legalábbis ez a kommented nekem piszok átlátszó: "nézzétek,értelmezzétek és írjátok már,hogy belém szeretett". Ha csak a májadat szeretnéd hizlalni, rossz helyre jöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!