Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Belém szeretett?

Belém szeretett?

Figyelt kérdés

ellenkező nemű jó barát, van nője.

én szingli.

elmélyült a barátságunk, tényleg nagyon jóban voltunk. hangsúlyozottan barátok, bár részemről elhangzott olyan, h. megszerettem mint embert. meg hogy fontos része lett az életemnek.

aztán egyik napról a másikra azt írta, hogy: ezt be kell fejeznünk, nem folytathatjuk tovább úgy, ahogy eddig.

nem szeretné megmagyarázni miért döntött így, mert nagyon bonyolult.

megérti, ha emiatt neheztelek majd rá.

azzal zárta, hogy mindez nem jelenti azt, hogy ne gondolna rám szeretettel, de ennek a gondolat szintjén kell maradnia.

és ennyi, azóta nem válaszol semmire, és ő ezt így tényleg lezárta.

ti ezt mire vélnétek?

2022. aug. 9. 15:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen egyértelmű, hogy nem akar veled semmiféle kapcsolatot fenntartani, mert a barátnőjét választotta. Lényegtelen, hogy mi van a háttérben, hogy esetleg ő kezdett beléd esni vagy azt érezte te kezdesz belé, netán a barátnője féltékenykedett. Lényegtelen. A lényeg, hogy a barátnőjét választotta helyetted, ami tökre érthető. Hagyd őt.
2022. aug. 9. 15:51
 22/36 A kérdező kommentje:

21

kis frusztrált, akadj már le rólam!

hagyom őt, de egy levélben tisztázni akartam, azért mégis...

utána én is elköszöntem.

2022. aug. 9. 15:53
 23/36 anonim ***** válasza:
88%

:D Most írtam először. Meg miért lennék frusztrált? Kezd kiborulni a bili. Ezek szerint számodra csak az a jó válasz, hogy "igen, belédszeretett"? Fura vagy.

2022. aug. 9. 15:55
 24/36 A kérdező kommentje:

20-as, nem tudom hogy vannak, régóta vannak együtt, de mindig is kerülte ezt a témát, így nem feszegettem.

és minden, amit leírtál, már nekem is eszembe jutott...

2022. aug. 9. 15:55
 25/36 anonim ***** válasza:
15%

#20 vagyok, akik lepontoztak, miért is? Melyik részével nem értetek egyet? Vagy másképp: mit szólnátok, ha a párotok ilyet írna egy másik nőnek? Igen, hozzátok menne haza, de lélekben azt a másikat akarná...

És még tovább: ha a srác annyira szerelmes volna a nőjébe, sosem jut el kérdezővel erre a pontra!

2022. aug. 9. 16:00
 26/36 anonim ***** válasza:
85%
Hát végig olvastam itt mindent, nekem az jön le, hogy te nagyon azt akarod, hogy beléd szeressen ez a fiú.
2022. aug. 9. 16:00
 27/36 A kérdező kommentje:

26 mert én írtam neki azt, amit ő nekem? amivel tkp.-en leleplezte magát, h. mit érez... én egyenes voltam felé, és sosem kellett amiatt lezárnom, mert nem tudom kezelni az érzéseimet... nyilván rossz, h. kikerült a képből, de ne akard ezt úgy beállítani, h. én vagyok a hunyó.

ő írta, amit írt.

és ő sem hibás ezért...

2022. aug. 9. 16:06
 28/36 A kérdező kommentje:

25 igazad van, de a legtöbb ember ezt úgy fogja fel, ha vele van, szereti.

és a fejébe senki nem lát bele, mikor rám gondol...

2022. aug. 9. 16:07
 29/36 A kérdező kommentje:

25 nálam szakítóok lenne, ha a párom ilyet írna a hátam mögött másvalakinek...

számomra az érzelmi megcsalás még durvább is, mint a szex, mert ez esetben vannak érzések, amik olyan természetűek, h. nem vállalhatók, amiket el kell nyomni... tehát komolyak.

2022. aug. 9. 16:10
 30/36 anonim ***** válasza:
62%

Jó, nyuszikám, senkit nem érdekel a nyivákolásod meg bezzeg te meg stb.

A barátnőjét VÁLASZTOTTA, nyilván mert SZERETI. Te meg egy senki vagy neki hozzá képest. A szerelem már csak ilyen.

Te meg magyarázz bele, amit akarsz és vergődj a végtelenségig :)

2022. aug. 10. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!