Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék jobb barát lennni?

Hogyan tudnék jobb barát lennni?

Figyelt kérdés

Van egy gyermekkori barátnőm mai napig jóban vagyunk. Viszont az életünk nagyon másként sikeredett.

Én 28 éves vagyok. Már férjhez mentem és van is egy 8 hónapos gyermekem.

Míg barátnőm gyermektelen és igazából még nem is igazán volt rendes párkapcsolata. Sokat is panaszkodik e miatt és tudja is hogy benne is van hiba.

De viszont mostanában sok közös ismerősünknek lett babája meg házasság és egyéb és nyilván nagyon bántja a dolog hogy neki nem így hozta az élet, hogy ő a kakukktojás.

Én próbálom tartani benne a lelket, támogatni. De azt mondja, hogy én ne jöjjek azzal hogy az idő... meg a többi közhelyes dumával, mert neki az nem vigasz.(amit megis érték).

Sajnálom szegényt, mert tényleg mindenkinek alakul az élete, de neki valahogy nem akar összejönni. Beszél az érzéseiről nekem hogy egyre mélyebben van ilyenkor. Járt pszichológushoz. Ajánlottam neki esetleg keresse fel újra de úgy érzi nem ér semmit.

Már nem tudom mi tevő legyek mit tudok neki mondani ami számára elfogadhatót.

Hogyan legyek neki a támasza ebben a nehéz időben?

2022. aug. 7. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mar rossz ha vki ez miatt depizik.

Nekem a főnököm 35 körüli ill feletti extra bomba nő, nem vallal gyereket férje de talán barátja sincs, éli a szinglik életét vígan, tele van nevetéssel örömmel es tapadnak is rá.

Hozzá képest a családos házas anyák egy leamortizált fáradt tönkrement nehézsorsú nők.

Szoval minden felfogás kérdése csak. A bnődnek nem sírnia kéne hanem örülhetne hogy mehet bulizhat pasizhat lehet sugárzó szexi es nem kell ejszaka 2 oránként kelnie meg nem hagyják egyedul gyerekkel meg stb

Amig nem tanulja meg értékelni a boldogságot szabadságot, addig az anyaság adta boldogság is garantáltan neki csak teher lesz, frusztráció, kimerítő kín! Csak ezt nem tudja de depis vagy szomoru vagy sivár emberek NEM a körülményektol depisek szomorúak és üresek belül, hanem önmaguk olyanok. Nem a környezetet kell okolni hogy azert mert se kapcsilata se gyereke. Aztán meg majd a kapcsolata es gyerek miatt depizik az ilyen.

Amig ezt nem tudja önmagárol hogy a boldogság nem másoktól jön hanem benne kéne legyen addig ő barmikor barmilyen korulmények között is panaszkodni fog csak.

2022. aug. 7. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Folyt Plusz nem várható el egy gyerektől hogy arra legyen hivatott hogy a depis anyjába életerőt adjon!

Egy gyerek nem erre van. Egy gyerek munka is felelosseg is hisztizni is fog es dacolni is. Nem arra hivatottak hogy a szüleik mentalis vagy lelki nyavajáját terheljék rájuk!

Ezt is tudnia kéne hogy az anyaság nem ez!

2022. aug. 7. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért gyereket akarni hogy az majd felvidít, meg szorakoztat, meg megadja az élet értelmét mert nélkule depis vagy meg boldogtalan meg szuicid akár, hát ezt ne várja egy gyerektől. Nem anya az ilyen.
2022. aug. 7. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!