Mit kezdenétek a helyemben?
Velem is sokszor előfordult ez . Szerintem ha vannak más barátaid rajtuk kívül , inkább beszélj velük . Ha nincsenek , akkor jobb egyedül mint ezekkel a "haverokkal" .
Viszont előfordulhat , hogy egy idő után elkezdenek hiányolni , de nem jönnek rá , hogy a viselkedésük miatt szakítottad meg velük a kapcsolatot . Ha újra elkezdel beszélni velük , ott folytatják , ahol abbahagyták .
Nekem ezek a tapasztalataim . Remélem minden megoldódik veled és a barátaiddal kapcsolatban . Szép napot !SDG
Köszi a válaszokat!
#2: "Viszont előfordulhat , hogy egy idő után elkezdenek hiányolni , de nem jönnek rá , hogy a viselkedésük miatt szakítottad meg velük a kapcsolatot . Ha újra elkezdel beszélni velük , ott folytatják , ahol abbahagyták ."
Igen, ezt már tapasztaltam. Egyszerűen lehet, hogy jobb, ha egyáltalán nem találkozom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!