Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen a lányom ?

Miért ilyen a lányom ?

Figyelt kérdés
15éves szeptembertől gimibe jár majd általánosban és oviban se volt egy barátja barátnője se és gimibe se akar most jelenleg 0bararja van és utálja az osztály társait ami erősen kölcsönös .

2022. júl. 16. 14:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
16 éves kor alatt regisztrálni sem szabadna, kicsilány.
2022. júl. 16. 16:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóknak: a legtöbb gyerek soha nem fog szólni a szülőnek, ha problémája van a barátkozással, ezt maximum a szülők hiszik; az introvertáltság nem egyenlő azzal, hogy valakinek 0 barátja van.

A kérdezőnek pedig csak annyit, hogy rég rossz, ha csak szeptemberben kezdi a gimit, de már most utálja az osztályát. Én ilyenkor még nem is ismertem őket. Ezzel a problémával nem most kéne kérdést kiírni, hanem már rég megoldást kellett volna rá találni. Tudom, hogy ez nem túl népszerű megoldás, de ezért is vannak a pszichológusok. Nem tudom, hogy mennyire megy neki a kommunikáció másokkal, de akinek ilyen problémája van, annak ezzel is baja szokott lenni, és ez a társai életét is megnehezítheti, mert nehéz lesz vele párosmunkánál együtt dolgozni.

2022. júl. 17. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!