Éreztetek màr baràtsàg megszakadàsa vagy baràt nem jelentkezése miatt nehéz érzést? Ezt mi okozza?
Nem ellenkezo nemu,csak baratsag.
Hogy lehetne tobbet levenni a baratsagbol?Ez a fuggoseg sajnos kolcsonos.A baratsagot nem szeretnem elvesziteni tul ertekes,olyan mintha lelkitarsak lennenk.De mar erzem egy ideje kellene valamit modositani
12. hát ezt jobban meg kellene vizsgálni ahhoz, hogy mi a teendő, igy pár sorban nem egyszerű, hogy mit kellene módosítanod és ne essél függőségbe..
come to priv
Az az igazság, hogy az emberi kapcsolatok bonyolultak. Sosem lesz mindig 50-50%, az valószerűtlen. Talán inkább megvan-e az az imbalansz ami megfelel mindkét félnek. Plusz mindenkinek vannak más dolgai is az életben, lehet kevesebb az idő / energia egy régi barátságra újak miatt, problémák, munka, akármi.
Nem tragédia, attól még lehet idővel keresni, túlzásba nem érdemes vinni. Én az az ember vagyok aki hajlamos vagyok "számolni", számon tartani, ha 3x keresem sorban és elfoglalt vagy valami akkor onnantól tuti hanyagolom a dolgot amíg ő nem keres. Nem kell pont fele-fele legyen de az ember ne erőltessen valamit ami valamiért ott és akkor nem megy. Volt már ilyen. Nem kell haragudni vagy túl személyesen felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!