Mikor kerdezzem hogy mikor adja vissza pulcsim?
Figyelt kérdés
Penteken bulizni voltunk, es estefele hideg lett. En mentem haza kocsival, es a pulcsimat kolcsonadtam egy baratnomnek, azota nem irt semmit hogy mikor es hol adhatja vissza stb... Szerintetek meddig varjak azzal hogy rairjak? Valamint mit irjak neki?2022. júl. 13. 23:14
1/7 anonim válasza:
Ne várj vele, írj rá most, hogy bocsi, szükségem volna a pulcsimra, mikor tudod odaadni?
2/7 anonim válasza:
Magától illene megkérdeznie. Amikor egyszer egy barátom kölcsönadta a pulcsiját, a következő héten az első találkozónkra kimosva vittem neki vissza és, ha nem találkoztunk volna, tutira rákérdezek én.
3/7 anonim válasza:
Neki illik ràkèrdezni, de egy "Szia. A pulcsam valamikor visza tudom kèrni?" elsőre megteszi. Nem pènzről van szó, tehàt nem kènyes a törtènet, nem kell kelemetlenül èrezned magad.
4/7 anonim válasza:
Állíts be hozzá, "Most kell a pulcsim, ide vele!"..., mit kell itt kuncsorogni a saját cuccodért, de komolyan???
5/7 anonim válasza:
Mi az, hogy mit írjál neki, komolyan, az ételt is mi adjuk a szádba?!
6/7 anonim válasza:
Régen családon belül mindig a DVD-vel jártam így, hogy kölcsönkérni mindenki azonnal kölcsön tudta, de ha a visszaadásról volt szó, akkor konkrétan imádkozni kellett érte. Az a tapasztalatom, hogy határozottnak kell lenni, mert különben a fejedre nőnek. Írj rá és mondd meg neki, hogy a héten mikor ér rá visszaadni! Nem kell túlgondolni és egyébként se neked legyen kellemetlen, neki már másnap jeleznie kellett volna, hogy hol és mikor kívánja visszaszolgáltatni a pulcsidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!