Gáz lenne megkérdezni tőle, hogy ott aludhatok-e nála?
Srác vagyok, és van egy csaj, akivel lassan 5 éve ismerjük egymást, de eddig személyesen csak kétszer találkoztunk. Először ugyanazzal az utazási irodával utaztunk egy 2 napos külföldi túrára (ott ismerkedtünk meg). Nagyon jóba lettünk az utazás során, de nem különösebben tartottuk a kapcsolatot utána (évente kb. 3-szor beszéltünk).
Másodjára 2 éve futottunk össze egy olyan eseményen amire mindkettőnk ment, pont előtte beszéltünk így egyeztettünk is, hogy mindketten megyünk, nem véletlen találkozás volt. A 2. találkozás óta szinte napi rendszerességgel beszélünk, igaz csak írásban. Kibeszéljük a szürke hétköznapokat, kivel mi történt a nap folyamán, sokat filozofálgatunk az élet nagy dolgairól..stb. Országon belül ennél távolabb nem is lehetnénk egymástól (470km) szóval a gyakoribb találkozás nem jött össze. Viszont ő néhány hete a fővárosban kapott munkát és oda is költözött, így már „csak” 200km van közöttünk. Pár hét múlva megyünk egy rendezvényre ketten ami Budapest mellett lesz. Már kb. fél éve tervezzük, hogy el kéne menjünk. Viszont nekem sajnos most nincs hol aludnom a fővárosban. Vannak Budapesten mindkét ágról rokonaim akikkel napi szinten tartom a kapcsolatot, ha bármi oknál fogva Pesten vagyok mindig hol az egyiknél, hol a másiknál szoktam megszállni, de most úgy hozta a helyzet, hogy azon a hétvégén egyikőjük se lesz otthon.
Autóval megyek majd, de ez egy délelőttől egész estig tartó program lesz. Még azt is beszéltük, hogy este elmehetnénk valahova. Ha esetleg szombat délelőttől késő estig/éjjelig fog tartani az egész akkor hulla fáradtan azért nem szívesen vezetnék haza, na meg szívesen meginnék én is valamit a nap folyamán…Jó lenne valahol aludni utána kicsit, és másnap reggel pihentem úgy hazavezetni. Azt egyébként tudja, hogy rokonoknál szoktam aludni, viszont azt nem, hogy most erre nem lesz lehetőségem.
Mivel élőben csak kétszer találkoztunk az 5 év alatt annyira nem személyes ez a baráti kapcsolat hogy bátran rákérdezzek, kicsit cikinek érzem. Kapcsolata egyikünknek sincs jelenleg (nem lenne kinek magyarázkodni), az soha nem jött szóba, hogy lehetne köztünk bármi is ha nincs ekkora táv, de nem is akarom, hogy félreértse.
Alapból is ugye ketten megyünk, de ha ő magától nem ajánlja fel akkor nagyon ciki lenne megkérdezni, hogy aludhatok-e nála? Vagy hogy lehetne ezt a témát felhozni neki?
Öszintén szólva nöként nem igazán örülnék, ha egy olyan valaki akarna nálam aludni, akivel mégcsak kétszer találkoztam. Mert ugyan elvileg sokat beszélgettetek, de azért nem ismer igazán, és nem egy olyan eset volt már, hogy ennél közelebbi ismeretség után is megeröszakolta a nöt valaki.
Másrészt azt sem értem, ha neked (érthetö módon) gond lenne egyböl visszamenni autóval a lakhelyedre, miért nem veszel ki egy szobát valahol egy éjszakára? (Ez nem lehet akkora összeg, hogy ne bírd ki, egy éjszakára egy szoba 4-5000 Ft alatt már van.)
Bérelj taxit ha nem bírod megállni az ivást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!