Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak barátaid?

Vannak barátaid?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyi?
2022. júl. 9. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek.

Akik voltak, azok sem voltak igaziak, ezért sajnos megkoptak mellőlem, nem tartottuk már a kapcsolatot. Nem is nagyon járok jelenleg sehova, emiatt sincsenek. Egyébként is nehezen barátkozom, de vágynék rá, hogy legalább egy igaz barátom legyen. De nem adom fel, még bármit hozhat az élet, csak nyitottnak kell lenni rá és keresni a lehetőséget rá. Addig meg itt van a párom, aki a legjobb barátom is egyben.

23/N

2022. júl. 10. 01:43
 12/14 HoneyBunny ***** válasza:
45%
Nincsenek, mert vagy drogosak lettek, vagy sznobok, vagy egyszeruen csak nem passzolunk mar. Az utolsoval en szakitottam meg teljesen a kapcsolatot, o drogozik es allandoan pial, bulizik. En kinottem a folyamatos bulizasbol es drogozni sem drogoztam soha, nekem ez nem fer bele az ertekrendembe. Huszoneves vagyok es lehet emiatt oregesnek fognak gondolni masok, de mar egyaltalan nincsen erre az allando kocsmazasra igenyem. Nekem is itt a parom, aki egyebkent szinten igy jart a sajat barataival. Amint elkotelezte magat es elkezdett felnotte valni fejben, azonnal ejtettek a baratai. En most pihenot tartok, egyelore jol elvagyok sajat magamnak. Aztan ugyis jon majd magatol a dolog.
2022. júl. 10. 08:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Nincsen
2022. júl. 10. 08:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerencsére vannak barátaim, nem szoktam számolgatni hányan, de mondjuk legyen 5-6. Ezenkívül a többiek, akikkel mondjuk csak bulizni járok el, haverként vannak számontartva. Van egy nagyobb társaságom (10-15 ember, mikor hányan jönnek), közülük a legtöbb emberre jó haverként tekintek, akikre nem feltétlen tudnék számítani a bajban (max pár emberre), ezért kollektíven csak haveroknak tekintem őket. A másik társaságom velem együtt 6 fős, na onnan van 2, esetleg 3 ember, akiket őszintén barátaimnak tudok nevezni, a maradék 2 inkább csak haver, annak ellenére, hogy össze szoktunk járni viszonylag gyakran, de ugye akkor könnyű az ember mellett állni, ha minden fasza és buli az egész élet.
2022. júl. 10. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!