Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek érdemes lenne a...

Szerintetek érdemes lenne a rendőrséget is belevonni?

Figyelt kérdés

Van egy nő akit szeretek nem kapcsolati szempontból hanem annál is fontosabban. Lelki társ. Sajnos meghalt a barátja meg apja és én sen beszélgetek már vele 3 hete. Mert összevesztünk amiért nem volt elérhető. Nagyon hiányzik ő és júniusban depressziós is lettem miatta.

Mivel nem tudom hogy mennyire venné zaklatásnak vagy sem, elmennék hozzá és nagy csokor virágot és ajándékot vinnik neki és tortát. És atolelnem. Vagy az lesz hogy elküld vagy meg kibékülunk.

Viszont a másik része hogy zaklatásnak veszi mert nem tudja ki csenget vagy ki kopog bármi lehet. És akkor még kihívna a rendőrséget.

Ezért én azt találtam ki hogy előre szolnek nekik hogy ezt engedjék meg nekem.

2022. júl. 5. 06:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
91%
Te olyan beteg vagy, hogy téged zárt osztályon kellene kezelni. A társadalomra és önmagadra is veszélyes vagy. Szegény lány. Pont tegnap néztem dokumentumfilmeket ilyen elborult elméjű zaklatókról, akik aztán megpróbálták megölni a "szerelmüket".
2022. júl. 5. 09:04
 22/68 anonim ***** válasza:
79%
Akkor inkább azért menj el hozzá, hogy valami cuccod visszakérd, amire épp szükséged van, ne vigyél ajándékot. Azért nem jelenthet fel, amiért a saját dolgod visszakéred.
2022. júl. 5. 09:05
 23/68 qkker1 ***** válasza:
97%

"Vagy a csaj flúgos vagy te"

Vagy mindkettő.

2022. júl. 5. 09:15
 24/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet, ezt a kérdést kellene a rendőrségnek jelenteni, mert ez a lány veszélyben van.
2022. júl. 5. 09:17
 25/68 qkker1 ***** válasza:
100%

"kkor mit csináljak? Te szerinted? Várjam meg amíg begolyozok, járjak pszichológushoz költsek el 100 ezreket csak azért mert neki nincs 10 perce sem hogy elmondja személyesen hogy mi okból nem beszélünk"

Hagyd békén, rájött, hogy nálad nagyobb baj van a toronyban!

2022. júl. 5. 09:17
 26/68 anonim ***** válasza:
100%
A 10-es vagyok, ezek szerint 100 %-osan igazam volt, csak idöközben kiderült, hogy a kérdezö még betegebb, mint ahogy kezdetben látszott!
2022. júl. 5. 09:18
 27/68 A kérdező kommentje:
Hát én én akartam vele kapcsolatot. O írt nekem az tavasszal hogy szeretne velem csavarogni, meg ilyesmi. Meg kérdezte hol lakok. Tehát nem is az hogy én kezdtem el vele kapcsolatot. O akarta. A másik tény az ami lényeges dolog. Hogy csak én költöttem rá o meg egy üdítőre sem hívott meg. Ezt az utolsó személyes találkozásunk alkalmával felhoztam neki hogy miért mindig nem kell állnom mindent. O meg erre csak azt mondta hogyha ha te nem hívsz meg majd meghív más. Ez volt a válasza.
2022. júl. 5. 09:19
 28/68 anonim ***** válasza:
100%
25-ös: sajnos ezt nem lehet a rendörségen jelenteni, mert a kérdezö adatait nem adhatja ki az oldal forgalmazója, amíg nincs konkrét ok (büntény) erre. (Már rákérdeztem régebben egy hasonló esetnél a moderátorokra, ezért tudom).
2022. júl. 5. 09:20
 29/68 A kérdező kommentje:
Jó akkor a dolgaimat visszakernem ami az enyém és ennyi. És elfejtem életre ezt a nőt.
2022. júl. 5. 09:20
 30/68 anonim ***** válasza:
100%

Sződd csak tovább a kamu sztoridat. :D

Érdekes, a lényeges infók mindig csak a válaszok fényében kerülnek elő, addig sosem.

2022. júl. 5. 09:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!