Érdemes menni a Rendőrtisztire rögtön, vagy előbb a rendőrségen dolgozni, és onnan "orientálódni" egy szak után?
En jarorkent kezdtem majd onnan lettem nyomozo (tiszth) s ezt kovetoen mentem rtfre. Azt kell mondjam nem bantam meg h igy csinaltam, mert amikor elnezem a frissen vegzett tiszteket undor fog el. Nagykepuek, "minden jobban tudnak", mert azt hiszik h eleg az a tudas amit bemagoltak suliba. Aztan meg vannak sertodve amikor letorik a szarvukat.
Velemenyem szerint aki igazan jo rendor szeretne lenni annak vegiv kell jarni a rang letrat es megtapasztalni, hogy mennek a dolgok az utcan az irodaban stb.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, pont erre gondoltam én is, hogy ha előbb megyek járőrnek, így sokkal jobban belerázódok a dolgokba. De ha én nyomozónak szeretnék menni, azt csak a RTF-en keresztül tudom megcsinálni, vagy van más módja is? (Ironikus, hogy nyomozó szeretnék lenni, és nem tudom kinyomozni ezt :D )
RTF (most már nemzeti közszolgálati egyetem)
vagy jogász szak
nyomozó akarsz lenni akkor is fősulira kell menni mert egy sima okj cuccal csak járőr lehetsz én a te helyedbe fősulira mennék persze ha megvan hozzá a kellő pontszám most minek vesztegelnél annyi évet"
am meg fent van a honlapjukon h milyen szak és h tavaly hány pontot kellett elérni hozzá:)
olyan hogy csak sima nyomozó
olyan nincs
ahhoz rendőrnek vagy ügyésznek kell lenni
egy járőr meg persze nem nyomozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!