Egy barátság meddig bírja ki személyes találkozó nélkül?
Igazából ez sok mindentől függ. Nekem vannak olyan barátnőim, akiket általánosban ismertem meg, de aztán más gimit választottunk más városban, és nem tudtunk találkozni olyan gyakran. Viszont mivel együtt nőttünk fel, kibírtuk az idő próbáját, és hiába csak évi pár alkalommal találkozunk, mindig ugyanott folytatjuk a beszélgetést, ahol abbahagytuk, mintha mi sem történt volna.
Viszont pl ezek a netes ismeretségek, havi egy vagy még ritkább személyes találkozókkal szerintem feleslegesek. Nem hiszek benne, hogy internet alapon lehet erős kötelékeket kötni, főleg úgy, hogy lehet, hogy még havonta se találkozom az illetővel. Az ilyen ismeretségeket én még barátságnak sem mondanám, illetve párkapcsolat esetében is ezeknek nagyon hamar vége van. Hiszen mondjuk egy év alatt éri a két felet annyi inger, ami egy normális párt mondjuk 1-2 hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!