Hol tudnék koreai vagy félig koreai származású emberekkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem kapcsolat céljából, inkább kultúra iránti érdeklődésből és ha úgy van, természetesen barátság is lehet ebből :D2022. jún. 22. 21:02
4/13 anonim válasza:
Interpals-ról azért halkan jegyzem meg, hogy papíron nem az, de egyébként egy kibszott nemzetközi Tinder. 3-4 évig használtam, rengeteg emberrel volt levélváltás, de értelmes, tartós beszélgetésem összesen kettő akadt. A kapott üzenetek többsége meg színvonaltalan vagy egyenesem gusztustalan, (net)szexet akaró volt, még annak ellenére is, hogy semmiféle kihívó képem nem volt fent és ráadásul akkor még csak 15-17 éves voltam.
5/13 A kérdező kommentje:
Samsung gyár :DDD mindegy, azért kipróbálom az Interpalst, hátha..
2022. jún. 22. 21:35
6/13 anonim válasza:
1-es vagyok. Nagyon sok az ilyen jellegű próbálkozó, de könnyedén meg lehet szűrni őket. Nekem több hosszú távú ismeretségem is származik onnan. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a Te korosztályodban jócskán ez dominált. Én egy 10-essel több voltam nálad, amikor elkezdtem használni.
7/13 anonim válasza:
Bevasralokozpontok bufeiben, kinai ruha boltokban. En ezen kivul mashol sosem latok koreaikakat. Amugy csak szolok hogy utaljak a magyar embereket. Nem igazan nyitnak. Hozzad se szolnak kb.
8/13 anonim válasza:
Én is az Interpals-t írtam volna. Oké, én férfi vagyok és normális, szóval az esetek 90%-ban hosszútávú beszélgetéseket tudok kialakítani. De persze tisztában vagyok vele, hogy nőknél ez fordítva van, 90%-nak pénz kell, kamuzik, chatszex érdekli, stb. A maradék 10% aki pedig normális.
9/13 A kérdező kommentje:
Felregisztráltam, de őszintén bef.stam mennyien írtak az alatt miközben a kis profil szövegemet írkáltam.. Főleg törökök. Remélem lesz valami haszna, mert eskü para, nem számítottam ennyi emberre hirtelen.
2022. jún. 22. 23:03
10/13 anonim válasza:
Kedves 6-os, az “én” korosztályomról csak annyit, hogy az irkálók zöme 30-as volt, hozzájuk képest kislányokat csesztettek...Aztán beállítottam felső korhatárt, akkor meg fiatalabbnak hazudták magukat :)
És igen, kérdező, nekem is főleg törökök írtak meg arabok, afrikaiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!