Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Légyszi valaki segítsen!...

Légyszi valaki segítsen! Nemtudom mit tegyek. (baratno tema)?

Figyelt kérdés

Szóval van egy online legjobb barátnőm. Mindtam neki hogy nem fogok tudni irni mert 1 hetig elmegyek osztálykirándulásra és nem lesz wifim. Most haza értem és írtam neki. És fassz*pónak nevezett, mert hogy én lesz*rtam,meg lecseréltem. Meg ku*vának nevezett, ilyeneket írt. Eléggé fájt, főleg hogy nem az én hibám. Ha összevesznénk, tuom h esélyem se lenne,mert hivná a baarátnőit én meg egyedül lennék. És már enyhén szólva elegem van a sok hisztijéből. Nem eloszor csinálja ezt. És nemtudom hogy mondjam meg neki. Mert rögtön betámadna. Valaki légyszi segítsen:(.

17/lány

2022. jún. 20. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen elmondtad neki, hogy mi a helyzet, adtál egy érthető magyarázatot és valljuk be, egy hét nem olyan hosszú idő. Így ezen ennyire felháborodni nem normális és ha jól vettem ki a szavaidból, nem ez az első eset, hogy apróságokon hisztizik.

Most őszintén: kell ez neked?

2022. jún. 20. 11:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
És vajon mitől a "legjobb barátnő" az ilyen?
2022. jún. 20. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
" online legjobb barátnőm" az mit jelent? Csak irásban tartjátok a kapcsolatot? Akkor meg hova hivja a barátnöit? Magyarázd már el ezeket!
2022. jún. 20. 11:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Irásban beszélunk vay hívásban. És neki vannak "élőben" kozelben baratnoi is. És csinálna egy csoportot a barátnői neg jonnének engem tàmadni.
2022. jún. 20. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ez nem barátnő, hanem levelezőpartner. Ekként kezeld.

Illetve ilyen dolgok után dobd.

Ez egy energiavámpír érzelmi zsaroló!

2022. jún. 20. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#4: tényleg nem látod, hogy mire megy ki a játék.... ez egy mentálisan sérült banda lehet, akik abban élik ki magukat, hogy egy kiszemelt gyengébb embert terrorizáljanak.

Tilts-tiltsd-tiltsd!!!!!

2022. jún. 20. 12:03
 7/10 Shaddark ***** válasza:
100%

Ezt inkább a tini rovatba kellett volna...

Én ha ilyen van (lenne, nem volt és nem is lesz mert megválogatom kikkel kommunikálok) akkor felhívnám és megbeszélném vele felnőtt módra.

Ha nem lehet, akkor szeva.

- Te közölted a tényállást. Ha elfogadja jó, ha nem az az ő problémája nem a tied. Agyaljon rajta ő, ki kit szeret, ki kit cserél le meg ilyen hülyeségek... Te meg keress normális "online barát"-ot.

2022. jún. 20. 12:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnő nem beszél így veled, szóval ezt elkene engedni
2022. jún. 20. 12:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ember nem barát, tiltsd.
2022. jún. 20. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Én megértem, hogy manapság nagyon nehéz barátnőket találni, de kérlek, NE ENGEDD, hogy ilyen zsaroló macák terrorizáljanak téged! Ez NEM barátnő!

Azonnal tiltsd le, és szakíts meg vele minden kapcsolatot.

2022. jún. 20. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!