Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Letiltott ez alapján?

Letiltott ez alapján?

Figyelt kérdés

van egy ffi, akivel a múltban barátkoztam (én nő vok), de volt köztünk egy veszekedés.

februárban azt mondta, h. többé ne beszéljünk, és nem is reagált semmire, hiába akartam békülni.

közben úgy alakult az életem, h. ősztől lehet egy épületben fogunk dolgozni, ezt ma jeleztem neki, h. azért fel tudjon készülni.

meglepetésemre erre reagált. igaz csak egy mondatot írt, de legalább reakció volt. arra kérdeztem rá, h. pontosan melyik épületben ledz a munka, mert ez egy nagy épületkomplexum, és azt írta, még ő sem tudja.

megragadtam az alkalmat, h. gyorsan újra bocsánatot kérjek és röviden megírtam ma neki, h. bánt, h. köztünk így félrecsúsztak a dolgok.

erre azt írta vissza "kérlek, ezt ne..."

3 perccel később küldtem neki erre viszontzválaszt, de facebookon az elküldött üzenetem mellett az jelent meg, h. elküldve, és nem pedig az, h. kézbesítve.

eltelt további 3 perc, és nem váltott át kézbesítettre az üzim nála. ez vajon azt jelenti, h. letiltott vagy úgy állította be hamarjában, h. "üzenet figyelmen kívül hagyása"?

erre felkaptam a vizet, és visszavontam ezt az utolsó üzenetet nála is, nálam is.

erre megjelent, h. az üzenet visszavonása őnála kézbesítve lett.

most akkor m mi van?

hogy lehet, h. a szöveges üzenetem nem lett kézbesítve, de miután azt visszavontam, az már nála kézbesítve lett?

2022. jún. 15. 22:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy meg teljesen felesleges ennyiszer bocsánatot kérni.

Ha valakiből kiábrándulok mint barátból, esetleg tesz valamit, amit meg kellett emésztenem, de később együtt dolgozunk, engem az tenne rendbe, ha azt látnám, hogy tiszta lappal kezdünk, elengedte ő is a múltat, igyekszik nem ugyanazt a hibát elkövetni, más a modora, normálisan lehet vele együtt dolgozni.

Ha állandóan bocsánatot kérne, állandóan bizonygatni próbálná, hogy ő sajnál mimdent, nem bírná elengedni a múltat, az engem megrémítene és feszélyezve érezbém magam.

Ha le is tiltott, azzal téged is segít, hogy ne mélyedj bele a múltba, engedd el.

Ha az irodábanátja, hogy ez kilengés volt, amúgy már nem akarod betegesen megbékíteni, úgyis felold téged.

2022. jún. 16. 01:42
 12/20 anonim ***** válasza:

Volt amúgy az egyik munkahelyemen egy hasonló eset. Egy felettes és egy munkatársam között volt magánügyi nézeteltérés, aztán megbeszélték és a felettes részéről ez így oké volt, ő csak szerette volna, ha minden megy tovább. A munkatárs pedig állandóan szenvedett a lelkiismeret furdalás miatt. Kb hetente kért bocsánatot és sokszor csak random odament, hogy a viselkedése ugye már olyan, hogy nem sérti a felettest és segít abban, hogy elengedje a múltat.

Már többen szóltunk a munkatársbak, hogy engedje el a múltat, zárja le, mert valószínűleg a felettes is ezt akarja (tényleg ezt akarta), de hiába próbálta, nem ment és már a felettes nem tudta hogyan kerülgetni őt, hogy ne legyenek kettesben az irodán kívül.

A munkatársam is próbálta lezárni, de mindig volt valami amit nem tudott magában tartani és csak még azt el akarta mondani és ha hárman tartottuk vissza se tudtuk megakadályozni.

A végén el kellett küldeni a munkatársamat, mert a felettes már belefáradt ebbe. Amíg tartott a folyamat, addig a felettes elment betegszabira, bevállalta a kevesebb bért, mert tudta, ha jelen van az elbocsátás időszaka alatt, akkor még durvább lesz ez az esdeklése a munkatársamnak.

2022. jún. 16. 01:54
 13/20 anonim ***** válasza:
(ja és látom itt volt egy összeveszés, csak szólok, hogy a 16,17,18 voltam én, meg ez)
2022. jún. 16. 01:58
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

Átérzem a pasi helyében.

Teljesen feleslegesen hoztad fel, neki nem esett jól, hogy megint arról a témáról kell beszélni.

Viszont rendes volt, hogy válaszolt, de te túltoltad, és jogosan letiltott.

Igaza van 1#-nek, hiába kötekedsz.

2022. jún. 16. 07:54
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

Biztos jó barátok lehettetek, ha még szóban telefonon vagy élőben sem vagytok képesek kommunikálni:DDD

Óvodások a bilin chatelnek kb:DDD

2022. jún. 16. 10:34
 16/20 A kérdező kommentje:

nem tiltott le, mint közben kiderült.

sőt ma is beszéltünk.

2022. jún. 16. 11:02
 17/20 A kérdező kommentje:

14

igen, te biztos belelátsz az agyába, és tudod neki mi esik jól vagy rosszul.

az ilyen arrogáns, okostóni gyk-soktól vagyok rosszul, akik vadidegen emberekről mindent tudni vélnek a helyzet és a benne szereplő személyek ismerete nélkül.

2022. jún. 16. 11:04
 18/20 anonim ***** válasza:
89%

Nem én velem csevegsz kérdező, de valószínűleg azért pörög válaszoló ezen, mert kiposztoltál egy kérdést és ő segíteni szeretne.

Ha magánügynek érzed, ne így írd ki a kérdést!!!

Ha a tecnikai része érdekel, simán lehet úgy kérdezni, hogy a sztorit, ami nem tartozik ránk kihagyod.

"Küldtem egy üzenetet FB Messengeren valakinek. Eddig ilyenkor mindig azt jelezte a FB, hogy Kézbesítve, most csak azt, hogy elküldve. Ez jelentheti azt, hogy letiltott?"

Tessék, itt a kérdés úgy megfogalmazva, ogy csak a Facebok működéséről kapj információt és megkíméljünk a jótanácsainktól.

2022. jún. 16. 11:36
 19/20 anonim ***** válasza:
81%

Mit keresel itt, ha nem tudod mások válaszait elfogadni?

Tipikus Amber-telen

2022. jún. 16. 11:57
 20/20 A kérdező kommentje:

20

tényleg te a nyílt provokációt és rosszindulatú, minden ténybeli ismeretet nélkülöző minősítést segítségnyújtásként értelmezed és keretezed?

én sztem kevésbé vagyok ostoba, h. annak lássam...

2022. jún. 16. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!