Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Letiltott ez alapján?

Letiltott ez alapján?

Figyelt kérdés

van egy ffi, akivel a múltban barátkoztam (én nő vok), de volt köztünk egy veszekedés.

februárban azt mondta, h. többé ne beszéljünk, és nem is reagált semmire, hiába akartam békülni.

közben úgy alakult az életem, h. ősztől lehet egy épületben fogunk dolgozni, ezt ma jeleztem neki, h. azért fel tudjon készülni.

meglepetésemre erre reagált. igaz csak egy mondatot írt, de legalább reakció volt. arra kérdeztem rá, h. pontosan melyik épületben ledz a munka, mert ez egy nagy épületkomplexum, és azt írta, még ő sem tudja.

megragadtam az alkalmat, h. gyorsan újra bocsánatot kérjek és röviden megírtam ma neki, h. bánt, h. köztünk így félrecsúsztak a dolgok.

erre azt írta vissza "kérlek, ezt ne..."

3 perccel később küldtem neki erre viszontzválaszt, de facebookon az elküldött üzenetem mellett az jelent meg, h. elküldve, és nem pedig az, h. kézbesítve.

eltelt további 3 perc, és nem váltott át kézbesítettre az üzim nála. ez vajon azt jelenti, h. letiltott vagy úgy állította be hamarjában, h. "üzenet figyelmen kívül hagyása"?

erre felkaptam a vizet, és visszavontam ezt az utolsó üzenetet nála is, nálam is.

erre megjelent, h. az üzenet visszavonása őnála kézbesítve lett.

most akkor m mi van?

hogy lehet, h. a szöveges üzenetem nem lett kézbesítve, de miután azt visszavontam, az már nála kézbesítve lett?

2022. jún. 15. 22:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%

A pasas nyilvánvalóan tudtodra adta, hogy nem akar tőled semmit. Neked ez mégis invitációnak tűnt tangóra.

Normalis, hogy most valamit válaszolt, mert munkatársak lesztek es teljesen nem akart ignorálni, de azert most is tudtodra adta, hogy nem érdekelt semmi másban.

Mit akarsz, hogy zaklatónak mondjon? Mesélje a többinek , hogy ez a nő folyton mászik rá es neki nem kell es meg is mondta, de nem kopik le? Mosolyogjanak a hátad mögött “ ja itt jön ez a ragadály”, szánjanak?

Tenyleg neked hol van az a hatar, amikor erzed, hogy stop, nem keresem többet? Ha beléd is rúg?

Biztos nagyon egyedül lehetsz es nagyon sikertelen a férfiakkal. Sajnalom

2022. jún. 15. 23:06
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem volt alkalmad megélni, hogy milyen az, amikor egy férfi érdeklődik és akar téged ....
2022. jún. 15. 23:07
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem olvasta el amit küldtél, kesve akarta elolvasni, hogy ne allj neki írkálni ezerrel, de lehet hogy felig meddig megis latta, amit írtál mert latszott ebből valamennyi a képernyőn nála, felvillant
2022. jún. 15. 23:11
 4/20 A kérdező kommentje:

mondom barátok vagyunk, nem dugópajtik. mindkettőnk kapcsolatban él.

elég fura, h. annyira rápörögtél a kérdésemre, h. rögtön 3 kommentet szántál rá, minősíthetetlen stílusban.

2022. jún. 15. 23:18
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Csak a véleményem mondtam el, semmi nevezgetes es jelzők nem hangzottak el. Kár túrázni magad
2022. jún. 15. 23:38
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Na latod ez h nevezgetsz engem ez már jelenthető a moderátoroknak!
2022. jún. 15. 23:47
 7/20 A kérdező kommentje:
örülnék, ha vki érdemi választ tudna adni, a kérdésem elsősorban a facebook technikai részére vonatkozott.
2022. jún. 15. 23:47
 8/20 A kérdező kommentje:
elhúznál a kérdésem alól? mert érdemi választ nem adtál rá, csak ítélkeztél. menj a kérdésem alól, kérlek.
2022. jún. 15. 23:48
 9/20 anonim ***** válasza:
74%

A technikai kérdésre: nagy eséllyel letiltott, igen.

Ami a helyzetet illeti: már elégszer jelezte hogy hagyd békén, elég kín lesz neki nézegetni a képedet a munka során.

2022. jún. 16. 00:00
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Elküldve = nem volt bent azóta sem messengeren, se facen (se mobilról, se gépen).

Kézbesítve = a messenger futva háttérben a mobilom, vagy bent volt, látta hogy írtál, de nem nyitotta meg, vafy a laptopon/asztali gépen nyitva a Face.

Nekem is van, hogy lövök egy üzenetet valakinek és azt jelzi, hogy elküldve, aztán később így is reagál.

Lehet csak becsukta a Facet, a Messengert és még nem töltődtek be az új üzenetek.

2022. jún. 16. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!