Milyen beszólásokat mondjak az iskolában? Írhatok példát is.. Köszi.
Figyelt kérdés
2022. jún. 12. 23:00
2/13 anonim válasza:
Nem leszel valami népszerű ha még beszólásokat se tudsz magadtól 😅
3/13 anonim válasza:
"Tanárnő/tanárúr, kérem, tudom a megoldást!" És megmondod. Általában pozitívan értékelik az efféle beszólást.
4/13 anonim válasza:
Tanárnak vagy osztálytárs/gyereknek kell?
5/13 anonim válasza:
Mindig te irányítsd a vitát, ne a másik fél!
Keresd a hibáit, legyen az külső vagy beszédhiba....stb!
Az iskolai bullying nem játék, csak akkor használd ha szemétkednek veled.
6/13 anonim válasza:
5. vagyok
Az a legjobb, ha elkerülöd a konfrontációt, persze nem gyáván.
7/13 anonim válasza:
Már bocs, de tényleg ennyire életképtelen vagy, hogy még ezért is a Gy.k.-ra kell feljönnöd? És ha valaki ezt nem fogja túlzottan jó néven venni, és laposra ver majd miatta, akkor minket fogsz hibáztatni?
8/13 anonim válasza:
Ebből lesz az, hogy durván kiröhögnek majd :D
9/13 anonim válasza:
"Mit mondtál, mit mondtál, kiskosárba fingottál." - ettől majd mindenki hanyatt vágja magát, összecsinálja magát tőled, és te leszel a legmenőbb csávesz az egész suliban.
10/13 anonim válasza:
Lehetőleg ne szólogassatok be egymásnak. Gyerekes dolog.
Ha valakivel problémád van, inkább kerüld el. Ha nagyon csesztetnek, szólhatsz a tanáraidnak is.
Sajnos meg tudlak érteni. Általános iskolában még nagyon jól éreztem magam, de most, a gimnáziumban néhány beképzelt osztálytársam állandóan piszkál és én sem nagyon tudom megvédeni magam. Jobb kerülni a bajt, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!