Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rettentően rossz barát vagyok,...

Rettentően rossz barát vagyok, helyre hozhatom?

Figyelt kérdés
Nagyon távol élünk egymástól és utóbbi időben ritkán is beszéltünk,de nem csak rá, másra sincs sok időm három kicsi gyerek mellett. Anyukája súlyosan megbedegetett, érdeklődtem iránta, próbáltam támogatni, de nyilván a távolság meg idő hiány miatt nem olyan mértékben mint szerettem volna. Aztán hirtelen elhunyt az anyukája. Írtam neki üzenetet, hogy részvétemet nyílvánitsam, de nem volt érkezésem fel hívni, mert közbe készülődtünk nyaralni, meg nyilván ő is el volt foglalva a temetés szervezésével. Nagyon zsúfolt napjaink voltak és a gyerekekkel is problémák voltak, hányás hasmenés vírustól kezdve, lehorzsolt térd, kullancs, sürgősségi, idegbaj minden volt, kivéve egy nyugodt percem, hogy fel tudjam hívni és nagyon szégyellem magam. Biztos vagyok benne, hogy rosszul vette ki magát a dolog, mert azóta nem válaszol. Sajnos ez így alakult, előre le volt minden szervezve, nem töltögettem tele a netet képekkel, mert tudtam hogy rosszul esne neki. Hagyjam békén vagy hívjam hogy magyarázkodjak?
2022. jún. 11. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Hagyd inkább békén. A kifogásaidból egyértelmű, hogy ez már a részedről nem igazi barátság. Nem baj, van ilyen, máshol éltek, más az életetek... elkopott a dolog.

De ne ugrálj ki-be az életéből, mert az a legrosszabb. Ha nem számíthatott rád a bajban, akkor te se várj utána semmit, pláne ne azt, hogy amikor meg kedved van, és épp ráérsz, akkor rendelkezésedre álljon.

2022. jún. 11. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Nem barátság az ahol a másik miatt kell szoronganod meg a masik sértodottsegétol kell tartanod mert szamonkér meg stb.

Nekem a barataim olyanok ha 5 nap mulva jelentkezek akkor 5 nap mulva es ez miatt nem fognak belémrugni hogy nem kerestem naponta

2022. jún. 11. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
21%

Igen, rossz barát vagy!

Na meg pláne szánalmas is vagy.

Ez már felejtős babám, ezt nem fogod helyrehozni. :)

Szegény "barátod", remélem van neki egy sokkal jobb barátja is, mint amilyen te vagy.

2022. jún. 11. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha rossz barát lennél, nem érdekelne, hogy helyrehozd. Szóval nem vagy az. Senki sem tökéletes, mindenki hibázhat. A szándék a fontos. Egy hibázás után mindenki megérdemel egy újabb esélyt, ha tényleg bánja a dolgot és változtat az eddigi hozzáállásán. Szerintem keresd, és őszintén beszéld meg vele a dolgot! A többi már rajta múlik.
2022. jún. 12. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel most! Légy mellette ahigy tudsz. Ha csak 1 órát tudnál vele beszélni. Biztos jól esne neki.
2022. jún. 12. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!