Mit gondoltok erről a szituációról?
Szerintetek melyik fél viselkedése megérthetőbb?
Van egy srác, és vagyunk mi 5-en, így 6-an alkottunk egy klikket az osztályban. Én nem nagyon foglalkozom vitákkal.
A fiút nevezzük Bélának, és a másikat Janinak. Bélát ha elhívjuk 70 százalék az, hogy nem jön. Egy időben mindig jött, volt mikor ő hívott el minket, de mi sem mentünk.
Jani nem szereti Bélát. Béla a karantén alatt elhízott, sajnos Béla anorexiás lett (jár ő pszichiáterhez, problémás a családi háttere de többet nem tudok) és éheztetéssel fogyott 20kg-t. Béla eléggé lefogyott. Sajnos ezt végig néztük... Jani mai napig dagadtozza, halálát kívánja, beszólogat neki és megüti ha Béla megvédi magát, aztán meg Jani bocsánatot kér tőle mindig.
Engem idegesít személy szerint Jani viselkedése, mert amúgy Janinak kuss a neve, az osztály fele utálja mert egy buta nyalis, én se kedvelem, csak eltűrőm.
Béla barátai(barátaink) állandóan Janit védik, mert gondolom Jani többször hív el minket a pénzéből. Én szomorú vagyok hogy ezt hagytuk.
Volt egyszer olyan, hogy Béla osztálykirándulásról elszökött vagy amikor együtt mentünk le a strandra mert Jani szapulta Bélát.
A mai nap Béla nem jött el velünk koncertre pedig megvette velünk a 20ezer forintos koncertjegyet. Én megfigyeltem, csak akkor jön el Béla ha Jani nem jön. Béla nem válaszol senkinek sem, én nem ismerem Bélát de aggódom érte. Most a vonaton mindenki őt szidja, hogy miért nem jött Jani meg végig neveti a vonatútat hogy nevet Béla nyomorán. Én ideges lettem, és elküldtem őket az anyjukba és most leszálltam itt Fehérváron. Vissza fogok menni kövi vonattal, azóta beszéltünk. De én nem tudom mit tegyek mert már engem is idegesít ez az egész és sajnálom csorit..
Jani miert nem szereti Belat, azt lehet tudni?
Nyilvan Bela azert nem megy sehova, mert Jani ott van mindenhol. Ki menne egy tarsasagba olyannal, aki lepten-nyomon alazza?!
Ti azert baratkoztok Janival, mert van penze es igy fizetget nektek is?
Ha sajnalod Belat, s ugy gondolod, h igazsagtalanul bantjak, akkor talan ki kellene allnod erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!