Mit gondoltok erről a szituációról?
Van egy lány, hívjuk őt Mírának.
Mírával elkezdtem barátkozni, minden jól is ment, máig, voltak eddig korábban furcsa dolgai, de ma átment minden drámába.
Míra elkezdte nekem ecsetelni, hogy a legjobb barátnőjének van kettő másik barátnője és őt ignorálják. Míra ezt a legjobb barátnője mögött 1 méterrel ecsetelte nekem.
Mikor ettünk az étteremben, Míra elkezdett duzzogni, aztán Míra és a legjobb barátnője elkezdtek telón írogatni egymásnak.
Úgy tűnt, hogy jóban lettek újra, Míra még karkötőt is vett neki, mikor a legjobb barátnő egyik barátnője leette magát fagyival, és ők hárman kiröhögték őt. Az a csaj elhúzott duzzogva. A legjobb barátnő húzott utána, mire Míra elkezdett panaszkodni, hogy mikor ő duzzogott, őt nem vigasztalták. Erre nem tudtam mit mondani, egyszerűen félreálltam és csináltam mást. Mit látok 5 perc múlva? Míra és a legjobb barátnője egymás nyakán sétál és engem lszrnak.
Ez tiszta tinihiszti?
Igen, tinihiszti.
Nekem meg most elment 2 perc az életemből. :/
"Míra elkezdett panaszkodni, hogy mikor ő duzzogott, őt nem vigasztalták."
Én ezek után kedves ismerősömként kezelném, de nem barátkoznék vele,nem mennék el vele sehova.
Nekem ez még egy 16 évestől is sok. Ha Míra 8 éves lenne még az mondanám oké, de a 10 éves gyerek-rokonom sem csinál már ilyen hisztiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!