Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok erről a szituáci...

Mit gondoltok erről a szituációról?

Figyelt kérdés

Van egy lány, hívjuk őt Mírának.

Mírával elkezdtem barátkozni, minden jól is ment, máig, voltak eddig korábban furcsa dolgai, de ma átment minden drámába.

Míra elkezdte nekem ecsetelni, hogy a legjobb barátnőjének van kettő másik barátnője és őt ignorálják. Míra ezt a legjobb barátnője mögött 1 méterrel ecsetelte nekem.

Mikor ettünk az étteremben, Míra elkezdett duzzogni, aztán Míra és a legjobb barátnője elkezdtek telón írogatni egymásnak.

Úgy tűnt, hogy jóban lettek újra, Míra még karkötőt is vett neki, mikor a legjobb barátnő egyik barátnője leette magát fagyival, és ők hárman kiröhögték őt. Az a csaj elhúzott duzzogva. A legjobb barátnő húzott utána, mire Míra elkezdett panaszkodni, hogy mikor ő duzzogott, őt nem vigasztalták. Erre nem tudtam mit mondani, egyszerűen félreálltam és csináltam mást. Mit látok 5 perc múlva? Míra és a legjobb barátnője egymás nyakán sétál és engem lszrnak.

Ez tiszta tinihiszti?

2022. máj. 24. 21:09
 1/5 anonim válasza:
100%
Igen.
2022. máj. 24. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tinihiszti.

Nekem meg most elment 2 perc az életemből. :/

2022. máj. 24. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugh de cringe volt ezt olvasni.
2022. máj. 25. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Míra elkezdett panaszkodni, hogy mikor ő duzzogott, őt nem vigasztalták."

Én ezek után kedves ismerősömként kezelném, de nem barátkoznék vele,nem mennék el vele sehova.

Nekem ez még egy 16 évestől is sok. Ha Míra 8 éves lenne még az mondanám oké, de a 10 éves gyerek-rokonom sem csinál már ilyen hisztiket.

2022. máj. 25. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez kifejezetten az
2022. máj. 26. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!