Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehetünk még barátok az exemmel?

Lehetünk még barátok az exemmel?

Figyelt kérdés

Az exemmel olyan négy éve jártunk. Akkor eléggé elcsesződött a kapcsolatunk, és nem beszéltünk sokáig, de főleg azért, mert nem tudtuk lekommunikálni a dolgokat és tele volt az egész félreértésekkel. Nemrég egy véletlen folytán megint összebarátkoztunk, és nagyon közel kerültünk. Közelebb kerültünk egymáshoz, mint valaha, sokkal funkcionálisabb lett a kapcsolatunk. Rendesebb is volt, mint ezelőtt. Barátságnak indult, de az én érzéseim nagyon hamar elkezdtek romantikusak lenni. Próbáltam titkolni, elnyomni, de semmi nem használt, úgyhogy három hónap barátság után nagy nehezemre felhívtam, és elmondtam hogy nagyon sajnálom, de szerintem tartsunk egy szünetet a barátságban, mert megint bejön nekem. Nagyon rendes volt és megértő, mondta, hogy nem haragszik, csak hallatszott rajta, hogy elkeseredett, meg próbálta kérdezni meddig tart ez majd. Nem tudtam neki konkrét időt mondani, csak azt hogy most tényleg kell a távolság mert szenvedek a dologtól, ő semmiről nem tehet stb.stb. Próbálta elérni hogy ne szakadjon meg teljesen a dolog, de hajthatatlannak kellett lennem, mert fáj.

Nagyon szégyellem magam, mert egy nagyon rendes ember, és nem akarom örökre elüldözni, de ez a legjobb barátság téma egyszerűen csak nem való nekünk. Lehet az lenne a legjobb, ha hónapok telnének el a beszélgetések között, mert a rendszeresség az, ami valszeg beindította az érzéseim, de ez csak sok idő múlva, ha tényleg csak platonikusak lesznek a szándékaim.

Szerintetek van rá esély, hogy kibéküljünk még valaha?

23 lány

2022. jún. 11. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Mért nem kezditek újra, immáron tapasztaltabban?
2022. jún. 11. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek erőlteted, így sose gyógyulsz ki belőle, és azt a lehetőséget is bezárod magad előtt, hogy mást megszeress, mert csak ő jár a fejedben. Vess véget az egésznek.
2022. jún. 11. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem csak neked nem való, hanem senkinek, ilyen hogy barátság az exel egyrészt semmi értelme nincs és csak szar, olyan van akivel jóba lettem utólag, de még csak haverok sem maradtunk...néha beszélgetünk, köszönünk egymásnak, és kb ennyi...az egyikkel majdnem össze barátkoztam, de hamar megakartam dugni.

Semmi értelme az egésznek...vagy összejöttök újra vagy inkább hagyjátok egymást.

29f

2022. jún. 11. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1-es, mert csak a lánynak jön be a fiú, a fiúnak ő nem. Hiszen akkor pozitívan reagált volna a lány vallomására.
2022. jún. 11. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
"hallatszott rajta, hogy elkeseredett, meg próbálta kérdezni meddig tart ez majd", abból nem az jön le, hanem inkább az, hogy neki is hiányzik a lány, csak nem mer kezdeményezni.
2022. jún. 11. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:
szó szerint mondta, hogy már nem tetszem neki. szerintem csak barátilag szeretett meg, egy barát elvesztése is megviselheti az embert
2022. jún. 11. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!