Ha egy ismeretlen személy jelöl be Facebookon, a visszajelölés előtt/után meg szoktad kérdezni üzenetben ki ő?
Figyelt kérdés
Vagy csak akkor kérdezed meg, ha jobban felkeltette az érdeklődésed?2022. jún. 5. 19:57
11/21 A kérdező kommentje:
#9 Ez bennem is megfogalmazódott. Nem állt szándékomban végletesíteni, a majdnem közszereplők egyértelműen más tészta, őket olyanok is bejelölik, akiket érdekel a tevékenységük, rajonganak értük, cég/vállalkozás esetében pl a munkájukat kívánják megcsodálni.
2022. jún. 5. 21:05
12/21 anonim válasza:
10, nem hiszem hogy többnek szokták gondolni, hiszen ők jelölnek be, nem a semmiből írok rájuk. Ebben az esetben abszurd lenne azt gondolniuk hogy azért írok, mert akarok tőlük valamit.
14/21 anonim válasza:
Sokszor azokat sem igazolom vissza, akiket ismerek, ismeretlent azonnal elutasítok
15/21 anonim válasza:
Csak ha bejon. Ha nem vissza se jelolom
16/21 anonim válasza:
direkt olyan a beállításom az üzeneteknél, hogy nem kell ismerősömnek legyél, hogy írhass. ha valaki akar valamit, az leírja, aki nem akar semmit, annak meg minek jelölgetni?
17/21 A kérdező kommentje:
#12 Igen, így lenne logikus, én is így gondolom. Azonban van az a kategória, aki eleve "vadászni" készül (szimpátia szerint jelöl be vadidegent), ebben az értelemben tekinthető felhívásnak is a keringőre, ha te meg érdeklődve fordulsz felé, persze nem minden esetben.
2022. jún. 5. 22:49
18/21 A kérdező kommentje:
#16 Ha mindenki ilyen tisztán játszana, nem lenne rossz :)
Én az egyszerűséget, egyenességet preferálom a személyes kapcsolatokban, de sokan szeretnek nem egyértelműek lenni, kicsit ide is, oda is játszani.
2022. jún. 5. 22:53
19/21 A kérdező kommentje:
#15 Akkor nálad is van egy ilyesfajta jelentésbeli lehetősége, aki külsőre megfog, annál részletesebben érdeklődsz?
2022. jún. 5. 22:56
20/21 anonim válasza:
Nem jelölök vissza vadidegent tök mindegy,hogy nő vagy férfi.
Ráírni pláne nem szoktam.
Én úgy vagyok vele,aki nagyon akar vmit az ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!