Hogy érzékeltessem vele?
Sziasztok. Először is elnézést, ha a kérdésem túl hosszú lesz. A következőről lenne szó: A legjobb barátnőmre hosszabb ideje nem csak barátként gondolok. Két hete pár napot együtt töltöttünk, ahol mások is ott voltak, és azt hiszem, ez az érzés jelentősen elmélyült. Azóta ő is közvetlenebb. Kicsit azt érzem néha, hogy ő sem tart közömbösnek.. Ezt a tetteiből és a mondataiból gondolom..
A problémám a következő: Jövőhéten találkozunk, aztán hosszú ideig nem lesz rá lehetőségünk sajnos, viszont beszélgetni Messengeren ugyanúgy fogunk.. Élőben nyilván valamelyest könnyebb “utalgatni”, hogy nem csak barát számomra, de ezt írásban hogy tegyem meg? Nyomulós sem szeretnék lenni.
Illetve hogy tudnám megtudni, hogy ő mit gondol rólam? Mit kéne ehhez tennem? Nem szeretnék konkrétan rákérdezni.Természetesen el fogom neki mondani még a nyáron, hogy hogy érzek iránta, de nem szeretném
még most ezt “rázúdítani”.
Bocsánat, ha buta a kérdésem, de remélem, értitek, mit szerettem volna kérdezni..
Szia,
nem még.. Amilyen közvetlen volt velem még a múltkor, most annyira fura. De nem értem, miért. Én tudom magamról, hogy nem voltam “nyomulós”..direkt figyeltem is rá, hogy nehogy azt érezze, hogy az vagyok. Szóval ezt kizárom. Meg azt is, hogy otthon bármi baja lenne. Nem tudom, mit csináljak.. :/ ettől függetlenül még biztosan el fogom neki mondani, hogy mi a helyzet.. Remélem, hamarosan megint olyan lesz ő is, mint múltkor :/
igen, tudom róla..
Hát, fene tudja, mit kéne tennem. Korábban azt éreztem, flörtölget velem kicsit, mindig hamar visszaírt, most meg csak órákkal később. Persze ő is ember, meg neki is lehet dolga, csak hogy tudom, hogy otthon van, és semmi olyat nem csinál, ami miatt elfoglalt lenne.. ezt még ő mondta nekem..:/
na, ígértem, hogy mesélek, ha van fejlemény:D
Pár nappal ezelőtt elmondtam neki, juhuhuu :D
Nem fogadta rosszul, sőt, kicsit, mintha erősebb lenne a kapcsolatunk azóta, és ő is rengetegszer keres engem.. Most minden szuper. Hamarosan találkozunk is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!