Hol találok olyan lányt aki barátkozna egy meleg férfival?
Érdeklődési kör alapján?
Hobbik kapcsán lehet haverkodni.
Akár melegbárban is, én leszbikus nőként sok meleg pasival vagyok jóban, mert hát csak ugyanoda esz le minket a fene hétvégente 😉
Szerintem nem kell az ilyesmit görcsösen keresni és annyira akarni, majd jön magától.
Ha mégis nagyon akarod az egészet, akkor már rögtön tudatni kell a másikkal a szexuális orientációd és hogy te miért akarsz barátkozni mert amúgy félreértik szerintem sokan. Hihetik, hogy nem is barátkozni akarsz hanem hetero vagy és bejönnek neked, ha a nő hetero akkor talán örülni fog ennek talán nem, attól függ tetszel-e neki és akar-e bárkitől bármit. Ha leszbikus a nő, akkor meg vagy nagyon megijed és vonakodni fog mert attól fél, hogy többet akarsz, esetleg eleve utálja a pasikat (nem sokan, de van ilyen is) vagy pedig pont egy ilyen barátra vágyik és odáig lesz érted.
Baratkozz masik meleggel.
Egy normalis no normalis emberrel fog baratkozni.
Lassuk be azert,h a melegseg az evolucios zsakutca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!