Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért félthet ennyire nagyon?

Miért félthet ennyire nagyon?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd elkezdeni jogsit motorra.Es legjobb barátnőm nagyon ellenzi(igen lány vagyok)Fiatalabb nálam amúgy ő,de ő is motorozik szóval nem tudom mi lehet a baj.Azt mondja mindig hogy nem is tellene rá,meg veszélyes és nem tudok vigyázni magamra.Örül ha biciklivel nem esik bajom.De nem értem,ha meglenne a motor vigyáznék,alap mert tudom hogy épségben kell hazaérnem.Ezeket elmondtam neki,de mégis nagyon a dolog ellen beszél és kezd rosszul esni:(
2022. máj. 29. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Mindenképp kezd el, ha ezt akarod és örömet okoz.

Veszélyes? Igen

Meghalhatsz? Igen

De amik igazán boldoggá teszik az embert, bármennyire is szomorú ezt mondani azokra ezen két dolog igaz.

Csak kérlek ne azok közé tartozz, akik latex cicában meg divat dzsekikben veretik.

Vegyél rendes védőruhát, ne spórolj rajta és nem kell egykerekezni, hogy szórakoztasd az Andrássyn a prolikat vagy bégesd neki a falu közepén, hogy felkeljen az ember.

Rengetek ócska tahó van a motorosok közt, akárcsak az autósok közt...kérlek ne tartozz közéjük.

2022. máj. 29. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Tényleg veszélyes. A saját képességeid keveset nyomnak a latban, minden hülye potenciális veszélytbrejt majd.
2022. máj. 29. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem félt, inkább csak azt akarja mutatni, hogy saját magát nálad különbnek tartja. Én megmondanám neki, hogy bocsi, de azt hadd tudjam én jobban, hogy tudok-e vigyázni magamra és hogy telik-e rá, nincs szükség arra, hogy ő anyáskodjon felettem.
2022. máj. 29. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Tisztába van a veszélyeivel, és bír Téged. Én is (25f) motorozok, és van egy sógornőm aki szintén, hát én is rohadtul féltem,pedig nagyon ügyes és figyelmes, de annyi gyökér van az utakon... Sokat kattogok rajta ha pl egy hosszabb túrára elindul. Mindig hatalmas megnyugvás olvasni az üzenetét, hogy hazaért,minden rendben. Ez ilyen, ne agyald túl egyszerűen tényleg csak félt.
2022. máj. 29. 20:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezt értem én,és én is féltem őt.Nagyon is.De sose akarnám akadályozni mert tudom úgyis az lenne amit ő akar.Ezt leszámítva iszonyat féltem.Mégis olyat vágott hozzám ezzel kapcsolatban(hogy miért ne motorozzak)ami nekem a legfájóbb pont,es tudta jól
2022. máj. 29. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, hogy féltsen csöndben, te erre nem vagy kíváncsi. Téged érdekel, te akarod csinálni, így csinálni is fogod, KUSS! Ennyi, le kell rázni határozottan.
2022. máj. 29. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!