Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan állítsam le a valószínű...

Hogyan állítsam le a valószínűleg biszex haveromat?

Figyelt kérdés

Ketten lakunk egy albérletben, külön szobában. Az utóbbi pár hónapban viszont elégé megváltozott. Sokat meztelenkedik előttem, kijön fürdés után és előttem törli a f*szát a konyhában, pucéran jár-fel alá. Még erre azt mondom hogy oké, nem szégyenlős, én meg nem nézek oda, de állandóan ilyenekkel jön közbe, hogy éhezik a fszomra, miért nem dugjuk meg egymást hisz itt vagyunk ketten, egész nap csak bszhatnánk... Tegnap meg szintén meztelenül odaállt elém, és azt mondta hogy ő b*zi, és nagyon bejövök neki. Hirtelen azthittem coming outolt, de aztán elkezdett röhögni. Elég gyanús ez nekem...

Viszont én meg már kezdem magam nagyon kényelmetlenül érezni mellette a lakásban. Barátnőm van, heteró vagyok, és ezt mondtam neki is ilyen félkomolyan, hogy leessen neki de ne is bántsam meg biztos ami biztos. De semmi. 2 hét múlvától viszont nyár végéig fent leszünk mindketten, és attól félek hogy elszakad nálam egyszer a cérna és leordítom a fejét ha ezt tovább folytatja és nem áll le. Amúgy az a vicc hogy van barátnője. Illetve 3 éve ismerem, de ez előtt sose volt ilyen.

2022. máj. 21. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Ez szabályos zaklatás, gyakorlatban is, nem csak szóban, szexuális abúzus.

Követeld meg tőle, hogy felöltözve, vagy pizsamában, közlekedjen a közös helyiségekben.

Ne zaklasson, különben rögzíted, és szólsz a tulajdonosnak, feljelented a rendőrségen.

2022. máj. 21. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle, hogy ilyen kérdést a barátnője előtt is feltenne-neked.

Amúgy, ha nem hagyja abba, akkor szólj a tulajnak.

De az is lehet, hogy el akar üldözni a lakásból.

2022. máj. 21. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan hordd le elég határozottan, mi az akadálya? Azzal is fenyegesd meg,hogy elmondod a barátnőjének, és ha folytatja, tedd is meg. Legjobb lenne költözni. A tulajdonosnak tök fölösleges szólni, annak semmi köze a két lakó viszonyához, nem rendőr.
2022. máj. 21. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Én úgy vágnám pofán, hogy megdöglik.
2022. máj. 21. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

"Valószínűleg" biszex!?

Csak szólj neki, hogy álljon le.

2022. máj. 21. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
24%
Mondd meg neki, ha mégegyszer szóba hozza, belépsz a Mihazánkba. 😂
2022. máj. 22. 00:06
 7/7 anonim válasza:
Beszélj vele határozottan és mond neki hogy uralja magát vagy lépjen le.
2022. máj. 29. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!