Hogyan állítsam le a valószínűleg biszex haveromat?
Ketten lakunk egy albérletben, külön szobában. Az utóbbi pár hónapban viszont elégé megváltozott. Sokat meztelenkedik előttem, kijön fürdés után és előttem törli a f*szát a konyhában, pucéran jár-fel alá. Még erre azt mondom hogy oké, nem szégyenlős, én meg nem nézek oda, de állandóan ilyenekkel jön közbe, hogy éhezik a fszomra, miért nem dugjuk meg egymást hisz itt vagyunk ketten, egész nap csak bszhatnánk... Tegnap meg szintén meztelenül odaállt elém, és azt mondta hogy ő b*zi, és nagyon bejövök neki. Hirtelen azthittem coming outolt, de aztán elkezdett röhögni. Elég gyanús ez nekem...
Viszont én meg már kezdem magam nagyon kényelmetlenül érezni mellette a lakásban. Barátnőm van, heteró vagyok, és ezt mondtam neki is ilyen félkomolyan, hogy leessen neki de ne is bántsam meg biztos ami biztos. De semmi. 2 hét múlvától viszont nyár végéig fent leszünk mindketten, és attól félek hogy elszakad nálam egyszer a cérna és leordítom a fejét ha ezt tovább folytatja és nem áll le. Amúgy az a vicc hogy van barátnője. Illetve 3 éve ismerem, de ez előtt sose volt ilyen.
Ez szabályos zaklatás, gyakorlatban is, nem csak szóban, szexuális abúzus.
Követeld meg tőle, hogy felöltözve, vagy pizsamában, közlekedjen a közös helyiségekben.
Ne zaklasson, különben rögzíted, és szólsz a tulajdonosnak, feljelented a rendőrségen.
Kérdezd meg tőle, hogy ilyen kérdést a barátnője előtt is feltenne-neked.
Amúgy, ha nem hagyja abba, akkor szólj a tulajnak.
De az is lehet, hogy el akar üldözni a lakásból.
"Valószínűleg" biszex!?
Csak szólj neki, hogy álljon le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!