Rossz ötlet lenne a rendes, helyes orvosnővel barátkozni?
Én 29F, ő 31N. Elvileg párja van (talán férjezett is), nem is ezért (bár nem mondom hogy nem fordult meg a fejemben).
Új helyre költöztem és ő lett a kezelőorvosom akihez bizonyos időszakonként, átlagosan havi rendszerességgel vissza kell járnom ellenőrzésre.
Ő is a közelben lakik és ő ide született, az apja a főorvos, úgyhogy bár fiatal de érti már a dolgát.
Mivel az új helyen alapvetően nincs még sok barátom a környéken, gondoltam megpróbálnék barátkozni vele, szeretem ezt az intellektust - én is természettudományból diplomáztam, igaz egy másik ág, mert mérnök vagyok. Szóval én ilyen körben szívesen ismerkednék emberekkel, biztos van neki egy baráti köre akik hasonlóak, és szerintem jó társaságot jelentene számomra. Abszolút bejön a személyisége, mosolyog, nevet (még kínos témán is). Más orvosok fapofával mondják a szöveget.
Viszont az orvos-páciens kapcsolat kárára mehet, még akkor is, ha csak baráti a megközelítés. Amúgy is lehet, hogy csak alapból kedves, nem biztos hogy ettől ő még engem kedvel vagy kíváncsi rám.
Rossz ötlet?
Csak azért, mert a kezelőorvosod normálisan, emberi hangon szól hozzád, mint a betegéhez, nem gondolnám, hogy barátkoznod kellene vele, különösen, ha férjezett.
Könnyen félreérthető az ilyesmi, nem szokott jól elsülni, hogyha egy alapvetően más jellegű kapcsolatot (pl. itt orvos-beteg kapcsolat) más irányba kezdünk el erőltetni (pl. itt barátság vagy több).
Rossz ötlet.
Ha van párja, akkor eleve az.
Másrészt orvos leginkább orvosokkal szeret barátkozni, nekem ez a tapasztalatom.
Harmadrészt valószínűleg ő tényleg csak mint pácienssel kedves, de valószínűleg minden udvarias, ápolt páciensével ugyanígy viselkedik.
Egyébként milyen kínos témán szokott mosolyogni, nevetni, ami orvos-beteg viszonyban előjön?
Szerintem a baratkozas nem igy mukodik...
Amugy is hogy gondoltad? Vegbeltukrozes utan meghivod egy sörre?
Ferjes is, a kezeloorvosod, el fog paterolni.
Amugy miert van olyan erzesem, h vonzonak tartod? Hogy mint no erdekel inkabb?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!