Nem találnátok furcsának,ha olyan ember koptatna le,aki előtte hónapokig mindennap írt ,és keresett?
Aztán lekoptatott nemes egyszerűséggel. Rámunt? Mit követhettem el?
Férfi-nő ,nőt koptatták le
Belépett a harmadik.
Vagy már régota unta, csak nem vetted észre.
Nem, ilyen az élet.
Rád unt vagy lett jobb dolga, más társasága. Azt meg csak te tudhatod mit követtél vagy nem követtél el.
Amúgy ha magam nézem férfiként:
Alapból idővel megunom az irkálást bárkivel. Legyen inkább heti 1 összefutás személyesen mint egész napos céltalan írogatás. Alapból ha minden nap beszél az ember, akkor idővel kimeríti az összes témát, nem tudsz semmi újat felhozni.
Másrészt én úgy vagyok, hogy amelyik nővel napi szinten beszéltem, kerestem, attól többet akartam. De ha láttam, hogy nem fejlődik sehova a kapcsolat, akkor onnantól nem "pazaroltam" rá az időt céltalanul.
Vannak ilyen emberek. Se szó, se beszéd kitörölnek Facebookról, Messengerről, azt se írják,hogy szia...
Hát rájönni nem tudsz miért döntött így, max. azt tudod leszűrni, hogy nem akar veled már kapcsolatot. Semmilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!