Mit csinálnátok ha felnőtt létetekre lenne egy ember, aki mindent leutánozta és lemásolna az életetekből és nem volnának önálló döntései?
Mivel a saját döntéseimet jónak tartom, így nem zavarna. Ha neki más az élete és mást látnék jó döntésnek az ő helyében, és megkérdezné a véleményem, akkor elmondanám neki. Ha nem kérdezi, akkor nem.
A barátaimmal azonos korosztályú, élethelyzetű, gondolkodásmódú, ízlésű ember vagyok, ezért csomó ugyanolyan döntésem van mint nekik. Mindenki egyedi, de annyira azért mégsem...
Én nem barátkoznék olyannal, aki idegesít bármilyen formában is.
1) ez nem igazi barátság
DE!!!
ha okos vagy, akkor alakíthatod úgy a helyzetet, hogy jóban legyetek, és bizonyos témákban meg tudjál vele beszélgetni, és jól érezd magad vele.
Ergo ne tartsd lelki barátodnak, mert akkor ideges leszel. Ha elfogadod, hogy ő ilyen, és tudod mi az, amit jó vele együtt csinálni, akkor csak azt csináld vele. És közben tartsd nyitva a szemed, hátha akad egy jobb ember, akivel közös hangon tudtok lenni, és nemcsak félig értitek meg egymást.
8-as vagyok .
Nekem volt egy olyan ovis társam, aki minden játékot, amit bevittem, másnap leutánzott és szó szerint ugyanazt hozta be. Kipróbáltam, hogy ha a hét minden napján mást viszek be, akkor leutánoz-e... És igen.. Minden nap elráncigálta az anyját a játékboltba.. Nem értettem, megkérdeztem, hogy miért csinálja, csak annyit mondott, hogy én is leutánozhatom őt. Nem mintha le tudtam volna, mert nem voltak saját ötletei.
Az egyik távoli rokonunk pedig mindig felhívja anyukámat, és mindig azt süti karácsonyra, amit anya tervez. Persze ezt utólag mondja el az ünnepek után a telefonban, hogy milyen csodás ötlete akadt. Anyukám valamelyik karácsonykor egy nagyon kedves DIY ajándékot készített a testvéreinek. Következő karácsonykor ugyanazt csinálta meg ez a rokon az ő rokonainak..
Szóval.. Sok ilyen elmebeteg van. Ami a közös jellemzőjük: nincs egyéniségük. Mindig máson csámcsognak, és ha van valamid (akármi) ami nekik nincs, akkor elönti őket az irigység, és leutánoznak. Hogy miért pont téged? Nem tudom.
Másrészt. Miért akarsz ezzel a senkiházival barátkozni? Ki kényszerít? Ne haragudj, hogy megkérdezem, de ... Ha csak a ruhád és stílusod utánozza. Gáz. Az egész életed?? Menekülnék előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!