Miért kell így viselkedni egy felnőtt embernek?
Miért zaklatod, ha egyértelműen jelezte hogy nem akar kapcsolatba lépni veled semmilyen szinten? Érthető a reakciója. Nyilván az összes családtagod messengeréről zaklattad volna előbb-utóbb.
Én is ezt tettem volna.
Tök normális reakció volt a részéről. A helyedben magamba néznék és elgondolkodnék.
Nem az a baj hogy vannak barátai, hanem hogy így reagál arra, ha valaki már nem akar vele foglalkozni.
Tanulj meg szöveget értelmezni, mielőtt lebunkózol valakit
(1. voltam)
Már látom miért tiltott le.. gondolom ezt a stílust nyomtad neki is, több messenger fiókról. Teljesen érthető.
Tényleg nem érzed a problémád?!
Költői kérdés....
Látom még mindig nem érted. Az öntudatod az eget verdesi, értelmező képesség nélkül. A "barátnőd" letiltott mert NEM AKAR VELED SEMMILYEN KONTAKTOT.
Ennyi. Pont. Nem érdekli a magyarázkodásod, az indokaid, SEMMI!
Az hogy mégis írogattál neki más messengeréről azzal magadat minősítetted.
TELJESEN NORMÁLIS hogy a komplett családot tiltotta mert NEM AKAR VELED SEMMILYEN KONTAKTOT tartani.
Kérlek értsd megakkor is ha nehéz.
A stílusod miatt értem a tiltást, és ha hiszed ha nem mindenki ezt tette volna.
De ezt sem fogod érteni már látom.... kár a betűért.
Figyelj már, felnőtt ember vagy. Fogadd el, ha valaki nem akar veled kapcsolatban lenni. Természetes, hogy rosszul esik, de ilyenkor magadban el kell gyászolni, és utána el kell engedni.
Teljesen mindegy, itt kinek van igaza. A maga szempontjából nyilván neki, szerinted meg neked. De akármi is van a háttérben, nem kötelezheted arra, hogy a továbbiakban barátkozzon veled, ha egyszer nem akar.
Egyébként ez a "nem őszinte velem, és csak kihasznál" tipikus önsajnáltató, vérszívó szöveg, az "én túl jó vagyok" meg pláne. Az ilyen elől mindenki menekül, nem csodálom, hogy elege lett belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!