Velem van a baj?
Igazából soha nem voltak igaz barátaim, az iskolában is inkább csak emberek voltak akikkel ott a suliban elvoltunk (mikor kérdeztem nem találkozunk suli után, mindig nem volt a válasz).
Amikor problémájuk volt megtaláltak, írtak, de egyébként kb a létezésemről se tudtak.
Ha én nem írtam nekik ők maguktól nem kerestek.
Egy ideig nem zavart, probáltam úgy hozzáállni, hogy mi nem illettünk össze barátként.
Azonban most elvesztettem az utolsó barátomat is(legalábbis én annak hittem).
Röviden lett egy új kapcsolata, és onnantol nem válaszolt az üzeneteimre, volt hogy egy hónapot kellett várnom a válaszara, mikor nagy nehezen eljutottunk addig hogy találkozzunk, az ebédközben közölte, hogy hát ő igazából délután a párjához készült szóval mikor megyek haza (ez nekem nagyon rosszul esett, nem ilyennek ismertem meg).
Az utolsó üzenetemet januárban küldtem el neki azóta nem érkezett ra válasz, és nem is írt mással kapcsolatban sem.
Szerintettek velem lehet a probléma?
Nem tudhatjuk. Honnan tudnánk, magadról nem írtál semmit pl. csak azt, hogy mindenki kerül, csak akkor fordulnak hozzád, ha kell valami...
Ebből vársz objektív választ, ez komoly?!
Esetleg nyiss. Nem csak az iskolában, hanem akárhol. Pl. menj önkénteskedni valahová, vagy sportolj, legyen új társaságod, és talán ott több szerencséd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!