A nagy "barátaim" féltékenyek rám... Hagyjam őket lógva?
Mióta össze jöttem a barátnőmmel (lassan egy éve), úgy veszem észre, hogy a "barátaimat" tépi az ideg emiatt.
Kezdetben semmi probléma nem volt, aztán ahogy telt az idő, egyre kevesebbet beszéltünk, valamivel mindig leráztak, majd mostanra eljutottunk odáig, hogy lassan két hónapos üzenetekre nem válaszolnak.
Azt igazán nem mondhatják, hogy a párkapcsolatom miatt tojok a fejükre, mert mindent megtettem az érdekében, hogy ápoljam más kapcsolataimat is, csak ők ezt telibe sz...k.
Az egyetlen ember a társaságból egyébként pont az, akinek szintén kapcsolata van, már több éves, akivel nem változott semmi. Elvileg vele még beszélnek a többiek, néha találkoznak is, de már egyre inkább kezd elege lenni belőlük.
Tőle tudtam meg azt is, hogy kompletten mindenkinek tetszik a párom, olyannyira, hogy arról beszélnek "mi k...a jó nő már, azt ezzel a senkivel b...k..", meg ilyenek...
Szóval nagyon valószínű, hogy ezeket a gyökereket offolni fogom a jövőben, bármi is történik...
De lehet... Csak lehet, hogy valójában nekik van totál igazuk, és ők valójában tökre jó igazi barátok, csak én vagyok h.lye aki ezt nem értékeli így. Bár ezt nem gondolnám.
Ne sajnáld ezeket a rossz kapcsolatokat! Felejtsd el őket végleg - főleg azt, hogy képesek irigyelni a boldogságodat!
Próbálj meg másokkal ismerkedni - gondolom, nem könnyű, de talán nem is lesz lehetetlen. Csak neked kell kitalálnod, hogy milyen irányban keresed őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!