Tényleg én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
Bekerültem nemrég egy jó melóhelyre, nagyon sokat fizetnek, megkaptam az első fizetést, mondom megünneplem. Lenéztem hétvégén a kocsmában, kikértem jó pár piát, már tiszta részeg voltam, odamentem egy társasághoz. Mondom nekik adjanak egy cigit, adtak is, majd elkezdtem velük beszélgetni. Sokat dumáztam velük, jól éreztem magam, majd jött a zárás, majd viccből ordítottam hogy felőlem rendőr is jöhet én nem hagyom el a kocsmát. Majd mondja a gyerek flegmán akivel ittam, hogy márpedig elhagyom mert nem lesz jó vége, valami ilyesmit mondott. Majd akkor mondtam neki álljon fel ha ekkora ember, felállt majd vertem neki kettőt, megszédült, jött felém a másik , ütött, de elesett mert már tiszta részeg volt. Akkor elmentem mert láttam hogy a kocsmáros hívja a rendőröket. Elmeséltem ezt a havernak akivel szoktam nyomni ezt azt , ismerem kiskorom óta. Ő nekem ad igazat meg mondta hogy majd elkapja őket ezért, de anyám meg apám szerint én voltam a rossz. Nem is értem, én viccből mondok valamit és ő neki el kell kezdeni flegmázni?2022. máj. 6. 22:06
11/13 anonim válasza:
Troll, ilyen gyenge storyt talaltal csak ki?
12/13 anonim válasza:
Tehát nem hagytad el a kocsmát felszólításra, majd verekedést provokáltál és kezdeményeztél. Akikkel ittál, vszeg törzsvendégek vtak, elismerték a kocsmárost és elfogadták, hogy neki be KELL zárnia. (Mert ember és fáradt, mert megbüntetik, ha nyitva marad.) Ezért szóltak a többiek, h inkább mégiscsak menni kéne. Ha az első figyelmeztetésre mondtad vna, hogy csak vicceltél, minden rendben lett vna. És most lenne 1 csomó haverod, akikkel legközelebb ihatnál, de elbsztad.
13/13 anonim válasza:
Ha vki nem értené a helyzetet, a kérdező nekem ezt írta privátba:
"Megetetlek pénzel te csöves, lábvizemben nem fürdhetsz le fiam, úgy mondom neked hogy 100x kell megszüless hogy olyan legyél mint én
És hiddd el jó munkahelyem van, nem olyan munka mint tik csináltok, jól fizet
Mert mi cigányok elköltünk ma 100 ezret, holnap csinálunk 500 ezret
Lopásból, rablásból, mindegy az miből, de van"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!