Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen? Miért viselkedik...

Miért ilyen? Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Tehát van egy fiú barátom, akit tavaly ismertem meg olyan tavasz vége fele,nyár eleje körül. Már akkor tudtam,hogy egy hosszútávú barátság lesz,mert az első beszélgetésünknél nagyon közvetlen volt velem,és mintha 1000 éve ismernénk egymást úgy beszéltünk. Ahogy telt az idő annyira kezdtünk megbízni egymásban,és hamar vált egy fontos személlyé nekem. Folyton aranyos dolgokat mond nekem,cukiskodik,mindig érezteti velem,hogy rá számíthatok,vigyáz rám. Sőt “olyan” utalásokat is mondott,állítólag csak poénból. De véleményem szerint barátok nem beszélgetnek így,és ő azon az elven van,hogy fiú-lány barátság nincs. Akkor rám vajon,hogy tekint? Tényleg mondja milyen szép vagyok,hogy aranyos vagyok,sőt van hogy 10 órákat telefonál velem,cukkol minden kis baromsággal,de egyszerűen mégis úgy érzem mintha nem akarna tőlem semmit:(. Egy világi aranyos srác,tipikus nice guy. Vagy csak rosszul látom a dolgokat?:( 16/L 20/F

2022. máj. 4. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezd meg egyenesen az a legjobb.
2022. máj. 4. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Valamilyen kapcsolatig akarja édelegni magát veled. Négy év korkülönbség ebben itt soknak tűnik mert elválaszt két gyökeresen más korcsoportot.
2022. máj. 4. 23:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Túl tanácstalan vagyok,még korainak vélem ezt a rákérdezősdit. Én úgy vagyok vele,hogy akitől nem akarok semmit,annak nem fogok ilyeneket mondani..szerintem:(
2022. máj. 5. 02:07
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Az is lehetséges, hogy csak szórakozik, húzza az agyad, mert látja, hogy lehet ... + az egójának is jólesik az a figyelem amit ráfordítasz ezáltal
2022. máj. 5. 17:36
 5/5 G#47 válasza:
Barát akkor is barát, ha beteszi. :)
2022. máj. 29. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!