Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Válaszolnál olyan barátodnak,a...

Válaszolnál olyan barátodnak,aki fél évig semmit sem reagált az üzenetedre?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,hogy mindketten másik városban laktok,ezért a neten tartjátok a kapcsolatot,azonban ő fél évig semmit sem reagálna a megkeresésedre,majd hirtelen fél év után felbukkanna.

Hogy reagálnál erre? Fél év ignorálás után már nem tekintenéd barátodnak?

2022. máj. 4. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Nem érdemes hidakat felégetni magunk mögött, reagálnék rá, de csak pár szóban, és nem kérdeznék vissza tőle semmit.

Aztán a többi attól függ, hogy erre hogyan reagálna, valószínűleg ő sem fogja erőltetni a dolgot.

2022. máj. 4. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Ezt hogyan kell elképzelni? Írtál neki valamit, amire fél évig nem válaszolt, vagy folyamatosan üzengettél? Előbbi esetén nem lennék túl szigorú, nem tudhatod miért nem válaszolt akkor, majd utána könnyen elfelejthette.
2022. máj. 4. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha egy db üzenetre nem reagált és ott elhalt a dolog, akkor simán lehet h csak egy értesítés veszett el, nem is látta, hogy volt új üzenete. Meghllgatnám, hogy mit akar, és az alapján döntenék. Szívességet nem feltétlen tennék csak úgy első szóra.
2022. máj. 4. 19:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Facebook szerint látta is az üzenetemet.

Bár ha mégsem,akkor sem jutottam eszébe fél évig

2022. máj. 4. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
6%
Te írtál, a fb szerint látta, de talán nem látta igaziból. Ő írt, de nem ért el hozzád a fb üzenet.
2022. máj. 5. 04:32
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen sok idő elteltével semmilyen üzenetére nem reagálnék, ami szerintem jogos lenne az én részemről. Nekem a szemembe már nem barát az ilyen és nem szívesen szeretném, hogy felkeressen, egyszerűen nem látom értelmét és nekem lenne kínos. Ha ilyen sokáig hanyagolt, akkor maradjon is így, egye meg amit főzött (bocsi, ha "túl" szigorú vagyok).
2022. máj. 5. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért akarnál te még bármit beletenni ebbe a kapcsolatba, mikor magad írtad: fél évig nem jutottál eszébe?
2022. jún. 12. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os válaszolóval értek egyet teljes mértékben
2022. jún. 13. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!