Hogyan békülhetek régi Hölgy Baráttal?
Régebben egy hölgy baráttal, (fiú vagyok) aki most már felnőtt nő elég jóban voltunk. Csak baráti viszony. Pár éve megszakadt a kapcsolat, de semmi veszekedés, csak egyik napról a másikra. Én próbáltam keresni de nem értem el. Aztán mostanában próbáltam vele felvenni a kapcsolatot. Barátkozni ahogyan régen, de nagyon elutasító volt.
Nekem mindig is ő volt az a barátom akiben 100 % ig meg lehetett bízni és mindíg segített. Szeretnék vele újra barátságban, jóban lenni, mit tegyek? Indokot sem ír. Miért ilyenek a lányok, hogy nem indokolnak, és nem hajlandóak valamit megbeszélni. Már én is elmúltam 30, így nem vagyok egy gyerek, ahogyan ő sem az. Mégis elzárkózik mindentől.
Mit tehetnék, hogy legalább megbeszéljük.
"Na , mert ti férfiak"
Először is nem akartam ezzel semmi rosszat mondani, de a lányok, nők sajnos eléggé ilyenek. Nem akartam ezzel megbántani senkit.
Másrészt meg nem, én sose léptem le hogy ne válaszoljak. Próbálok mindig mindent megbeszélni, mert nekem is az az érdekem, még ha nem is rögtön, de pár nap múlva próbálom megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!