Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan békülhetek régi Hölgy...

Htommi003 kérdése:

Hogyan békülhetek régi Hölgy Baráttal?

Figyelt kérdés

Régebben egy hölgy baráttal, (fiú vagyok) aki most már felnőtt nő elég jóban voltunk. Csak baráti viszony. Pár éve megszakadt a kapcsolat, de semmi veszekedés, csak egyik napról a másikra. Én próbáltam keresni de nem értem el. Aztán mostanában próbáltam vele felvenni a kapcsolatot. Barátkozni ahogyan régen, de nagyon elutasító volt.

Nekem mindig is ő volt az a barátom akiben 100 % ig meg lehetett bízni és mindíg segített. Szeretnék vele újra barátságban, jóban lenni, mit tegyek? Indokot sem ír. Miért ilyenek a lányok, hogy nem indokolnak, és nem hajlandóak valamit megbeszélni. Már én is elmúltam 30, így nem vagyok egy gyerek, ahogyan ő sem az. Mégis elzárkózik mindentől.

Mit tehetnék, hogy legalább megbeszéljük.

2022. máj. 2. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na , mert ti férfiak jobbak vagytok. Szó nélkül leléptek….azért kívámcsi kennék te hányszor léptél már le úgy,hogy nem írtál vissza senkinek
2022. máj. 2. 21:17
 12/16 A kérdező kommentje:
A korosztályomban? Bár picit idősebb vagyok, de ugyan az a korosztályunk. Nem tudom miből gondolod, hogy nem egy korosztály.
2022. máj. 2. 21:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Biztos nem tetszik neked egy icipicit sem? Nekem valahogy ez jött le :(
2022. máj. 2. 21:21
 14/16 A kérdező kommentje:

"Na , mert ti férfiak"

Először is nem akartam ezzel semmi rosszat mondani, de a lányok, nők sajnos eléggé ilyenek. Nem akartam ezzel megbántani senkit.

Másrészt meg nem, én sose léptem le hogy ne válaszoljak. Próbálok mindig mindent megbeszélni, mert nekem is az az érdekem, még ha nem is rögtön, de pár nap múlva próbálom megbeszélni.

2022. máj. 2. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz meg,hát ha..
2022. máj. 2. 23:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Volt hasonló barátom, mint te. Aztán az volt, hogy mindig csak sirálmakat kellett tőle hallgatni. Nem volt sose nője, igaz ő se volt egy adonisz, de sokat javíthatott volna magán, ha akar. Meg mindig az a szekér kellett neki, aki nem vette fel. Évekig hallgattam,de milyen jó pár lettek volna. Na szóval volt, hogy ezer a nagy energiavámpírságot meguntam, el mondtam, hogy erre nekem így nincs szükségem, mert megvan a magam baja, változtasson. Nem változott, meg is szakítottam a barátságot.
2022. máj. 3. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!