Egy csaj ismerősömmel jóban vagyok. Szinte ,,csak barátok vagyunk". Amikor kirak magáról egy szép,csinos képet magáról,akkor szépeket írok,bókolok neki. Utána kapok egy csillogó szívet és 1-2 nap múlva visszavonja. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Miért csinálja? Mit akar ezzel elérni? Nem igazán mondott erről a dologról semmit.2022. máj. 1. 21:38
1/3 anonim válasza:
Vagy a rendszerrel van gond vagy ő bénázik vagy te vagy tolakodó.
Nekem egy ellenkező nemű ismerősöm vicces képeket tett ki, amiknél mindig rákattintottam a terszik gombra, mert megneveztettek, ő ezt félreértette és elkezdett privátban udvarolni. Kellett egy kis idő, amire vette a lapot, hogy nem érdekel engem úgy, ahogy gondolta. Azóta ha kirak egy képet, akármilyen vicces is, nem tetszikelem be.
2/3 anonim válasza:
#1:
Azért ahhoz kell egy bizonyos IQ szint, hogy valaki egy Face-reakciót is ennyire félreértsen. xD
3/3 A kérdező kommentje:
22:31
Nem mondanám,hogy nyomulnék rá.
Van is barátja.
Csak ahogy én tudom ha egy csaj és egy srác mögött van barátság,akkor azért nem szíveket küldözget a másiknak (legalábbis úgy tudom).
Ha küldd,akkor miért vonja vissza a szívet pár nap után?
2022. máj. 2. 05:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!