Megvan egy ismerősöm száma (de annyira nem vagyunk jóban) ezért nem vettem fel Viberen. Egyáltalán hogyan lehet felvenni valakit? Illetve, meg tudom nézni/keresni a profilját, hogy Ő ez egyáltalán?
Nekem a vibert egy haverom rakta fel, csak pár barát van ott bejelölve.
Ezzel a sráccal nem vagyunk még jóban, de hogyan tudnék rákeresni ?
Lehet, hogy mégis felvenném (valamikor, kicsit később), mert amúgy nem rossz arc, csak kb egy hete ismerem, azt van olyan akit régebben, s mégsem vettem fel, szóval ja :D
Ha "rákeresek" azt egyáltalán hogyan tegyem ?
Illetve látni fogja, hogy beírtam a számát, jelez neki valamit ?
Vagy hogyan működik ?
Okostelefonom nemrég van :D
Tehát a szám megvan, hogyan tovább ? :)
Köszi!
1. Ha nem tiltottad le a készülékben a névjegyekhez hozzáférést, akkor a viber látja, hogy hogy mely telefonszámok rendelkeznek viberrel is és az ő névjegyzékében ezt kis viber ikonnal jelzi.
2. Új felvétel: Csevegések részen, ahol neveket és utolsó üzenetrészleteket tátsz, van alul egy + gomb, arra kihoz egy keresőt. Ott elkezded beírni a számot (pl. 70xxxx) és ha megvagy, vagy azt írja, hogy nincs vibere vagy rá lehet kattintani és látod mikor volt utoljára online.
3. Ez nem messenger, itt a másik fél nem látja azt, ha felveszed.
Köszi szépen!
Akkor nekem azért nincs ott a +jel mert nem engedélyeztem a névjegyeket ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!