Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Véletlen késtem fél órát a...

Véletlen késtem fél órát a találkozóról. Most már nem akar velem találkozni. Helyre tudom hozni?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom,én srác vagyok és megbeszéltük hogy elutazom hozzá mert ő másik városban lakik.

Baleset miatt késett fél órát a buszom.

Mindig Facebook-on vagy Instagramon tartjuk a kapcsolatot,de a telefonszámát nem tudom (Facebook-on hívjuk egymást).

Így késett a buszom fél órát és ott várt rám,de mobil netem elfogyott időközben a számát pedig nem tudom. Mire odaértem,Óz már sehol sem volt.

Most már nem akar velem ezután találkozni.

Írtam neki hogy miért késtem de hajthatatlan.

Helyre tudom valahogy ezt hozni?

2022. máj. 1. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, ha jól értem, igazából te mentél hozzá, nem egy köztes helyen volt a találkozó, így pláne bnkóság tőle hogy megsértődött.
2022. máj. 1. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Te helyrehozni? Most hoztad helyre véletlenül. Eddig azt hitted, normális és a barátod. Már látod, hogy egyáltalán nem.

Ezt neki kéne helyrehozni önmagában, te meg érezd magad szerencsésnek, fiú.

2022. máj. 1. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el.Lesz másik.
2022. máj. 1. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!